Menu

Το Θανατηφόρο Μυστικό του Στράτου Τζώρτζογλου: Η Αλήθεια πίσω από την Υποκρισία

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκαλύπτει στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο πόσο δύσκολη περίοδο πέρασε και πώς τον βοήθησε ένας παραγωγός να ξεπεράσει τα προβλήματά του. Ο επιτυχημένος ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό τα προσωπικά του βιώματα, εξηγώντας πώς φτάσει κανείς σε σημείο να νιώθει ότι χρειάζεται βοήθεια.

“Κάποιο γεγονός στη ζωή σου ήταν που σε οδήγησε στην κατάθλιψη;” ρωτήθηκε ο Στράτος. “Ναι”, απάντησε. “Όταν έχασα τη μάνα μου, τότε το ρολόι σταμάτησε για μένα. Μετά από αυτή την απώλεια, μπήκα στην εκπομπή «Φάρμα» για να ξεχάσω τα προβλήματά μου. Ωστόσο, μετά τη λήξη της εκπομπής, η κατάθλιψη ήρθε βαθιά και δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι για δύο χρόνια”.

Ο Στράτος εξομολογήθηκε ότι μέσα από την παραγωγή της σειράς “Άγρια Γη” βρήκε υποστήριξη για να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της κατάθλιψης. Τελικά, με τη βοήθεια ενός ψυχίατρου και τη στήριξη της οικογένειάς του, κατάφερε να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Σήμερα, ο Στράτος αναγνωρίζει ότι η κατάθλιψη ανήκει στο παρελθόν του και είναι ευγνώμον για την υποστήριξη που έλαβε. Η εμπειρία του αυτή τον διδάχθηκε πόσο σημαντικό είναι να ζητήσει κάποιος βοήθεια όταν την χρειάζεται και ότι δεν πρέπει να ντρέπεται να μιλήσει ανοιχτά για τα συναισθήματά του.

Written by admin

Exit mobile version