Menu

Ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζεται για τον γάμο με τον Τάιλερ στην Κρήτη

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε ότι και εκείνος και ο σύντροφός του, Τάιλερ Μακμπέθ, έχουν κουραστεί από τις κάμερες και την έλλειψη ιδιωτικότητας. Μιλώντας για τον προσεχή γάμο τους, ο Κασσελάκης εξέφρασε την ανυπομονησία του να παντρευτεί τον αγαπημένο του σε μια τελετή που θα γίνει σε πολύ στενό κύκλο στην Κρήτη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι ο γάμος τους θα είναι ένα ξεχωριστό γεγονός και πρόσθεσε ότι ο ίδιος και ο σύντροφός του έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αναφερόμενος στις προετοιμασίες για τον γάμο, ο Κασσελάκης αποκάλυψε πως και εκείνος έχει κάνει αγγαρείες στο στρατό και έχει μάθει πολλά πράγματα, όπως μαγειρεία και λάντζα.

Τέλος, ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε την αγάπη και το σεβασμό του προς τον σύντροφό του και τόνισε τη σημασία που έχει για αυτούς η οικογένεια και η υποστήριξη προς τους αδύναμους της κοινωνίας. Με αυτά τα λόγια, ο Στέφανος Κασσελάκης αφήνει να εννοηθεί ότι ο γάμος του με τον Τάιλερ θα είναι ένας ξεχωριστός και συγκινητικός συμβολικός σύνδεσμος αγάπης και αφοσίωσης.

Written by admin

Exit mobile version