Ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζεται για τον γάμο με τον Τάιλερ στην Κρήτη

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε ότι και εκείνος και ο σύντροφός του, Τάιλερ Μακμπέθ, έχουν κουραστεί από τις κάμερες και την έλλειψη ιδιωτικότητας. Μιλώντας για τον προσεχή γάμο τους, ο Κασσελάκης εξέφρασε την ανυπομονησία του να παντρευτεί τον αγαπημένο του σε μια τελετή που θα γίνει σε πολύ στενό κύκλο στην Κρήτη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι ο γάμος τους θα είναι ένα ξεχωριστό γεγονός και πρόσθεσε ότι ο ίδιος και ο σύντροφός του έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αναφερόμενος στις προετοιμασίες για τον γάμο, ο Κασσελάκης αποκάλυψε πως και εκείνος έχει κάνει αγγαρείες στο στρατό και έχει μάθει πολλά πράγματα, όπως μαγειρεία και λάντζα.

Τέλος, ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε την αγάπη και το σεβασμό του προς τον σύντροφό του και τόνισε τη σημασία που έχει για αυτούς η οικογένεια και η υποστήριξη προς τους αδύναμους της κοινωνίας. Με αυτά τα λόγια, ο Στέφανος Κασσελάκης αφήνει να εννοηθεί ότι ο γάμος του με τον Τάιλερ θα είναι ένας ξεχωριστός και συγκινητικός συμβολικός σύνδεσμος αγάπης και αφοσίωσης.

Written by admin

Συγκινητικό μνημόσυνο για τους τρεις μήνες από τον θάνατο του σε στενό κύκλο

Το αποκαλυπτικό σόκ του Σπύρου Σαραφιανού: Η ανατριχιαστική ανάρτηση για το θάνατο της Τζένης Θεωνά