Ο Μιχάλης Μανιάτης αποκαλύπτει: Γιατί δεν παρακολουθεί ποτέ τον Γιώργο Λιάγκα

Έχω κάνει έναν αποτυχημένο γάμο. Καψουρευτήκαμε αλλά δεν αγαπηθήκαμε», είπε ο Μιχάλης Μανιάτης.

Στη συζήτησή του με τη Λιάνα Ζημάλη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πράγματα από την προσωπική του ζωή. Μίλησε για τον αποτυχημένο γάμο του και την καριέρα του στο modeling.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην υποκριτική και την είσοδό του σε αυτήν. Αποκάλυψε πως η πρώτη του δουλειά ήταν το μόντελινγκ και πως τυχαία μπήκε στον κόσμο αυτό. Ο Μανιάτης εξήγησε πως αν και δεν τον απασχόλησε ποτέ αν είναι ωραίος ή όχι, το τολμηρό βήμα που έκανε ήταν η πρώτη του επαγγελματική επιλογή.

Σχετικά με τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, ο Μιχάλης Μανιάτης είπε τη γνώμη του για κάθε ξεχωριστό πρόσωπο. Από την Ελένη Μενεγάκη και τη Φαίη Σκορδά μέχρι τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γιώργο Παπαδάκη, παρουσίασε τις θετικές του εντυπώσεις για κάθε έναν ξεχωριστά.

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε την άποψή του για τους νέους παρουσιαστές στην τηλεόραση. Εξέφρασε την ανησυχία του για την εκμετάλλευση της τηλεόρασης από ανθρώπους που θέλουν απλά να επιτύχουν δημοτικότητα, αντί να έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για τον ρόλο τους ως παρουσιαστές.

Written by admin

Το βάρος της βίας: Η εμπειρία μιας 15χρονης στα 56ά της γενέθλια

Τραγικό Τέλος για Μάνα και Γιο: Βρέθηκαν Νεκροί στο Σπίτι τους από Πυροβολισμούς