Ο Κώστας Τσουρός κατακεραύνωσε την Αλευρά και την Καλούτα: “Προσβλητική η προχειρότητα τους” – Eurovision 2024

Αν δεν γνώριζες την αγγλική γλώσσα, δεν μπορούσες να καταλάβεις τι συνέβαινε! Αυτό υπογράμμισε ο Κώστας Τσουρός. Η προσπάθεια του Θανάση Αλευρά και του Ζερόμ Καλούτα στην παρουσίαση της Eurovision 2024 κρίθηκε από τον Κώστα Τσουρό και την τηλεοπτική του ομάδα, την Κυριακή μεσημέρι, στο MEGA. Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να χαρακτηρίσει προσβλητική την αντιμετώπιση του διαγωνισμού από τους δύο ηθοποιούς.
Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε ότι “κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όσο μιλούσαν οι παρουσιάστριες, δεν υπήρχε καμία μετάφραση. Αν δεν ήξερες αγγλικά, δεν μπορούσες να καταλάβεις τον τελικό της Eurovision. Ήταν το ίδιο είτε παρακολουθούσες τη BBC είτε την ΕΡΤ. Είδαμε τα λάθη, ακούσαμε τις ατάστης και εκφράσαμε την άποψή μας χθες”.
Ο παρουσιαστής συνέχισε επισημαίνοντας ότι “θεωρεί προσβλητική την ανεπαρκή προετοιμασία των παρουσιαστών. Ο Ζερόμ προσπαθούσε να διορθώσει τις δυσκολίες, αλλά έλειπε η εμπειρία. Η Eurovision έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις για τους παρουσιαστές και οι Έλληνες παρουσιαστές δεν τις τήρησαν”.
Τέλος, ο Κώστας Τσουρός συμπλήρωσε ότι “όταν αισθάνεσαι ανεπαρκής, πρέπει να διαβάσεις και να ενημερωθείς περισσότερο, ειδικά αν συμμετέχεις για πρώτη φορά σε ένα μεγάλο γεγονός όπως η Eurovision”.

Written by admin

Ευρωβίζιον 2024 – Ανδρέας Μικρούτσικος: Η αποθέωση της αποτυχίας μας

Έντονες ερωτικές εκδηλώσεις σε πτήση: Το ασυγκράτητο ζευγάρι που έκανε τους επιβάτες να κοιτάζουν