Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε τη νύφη (VIDEO)

Ο νικητής του «Survivor», Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής (24/9), στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Ο «Ντάνος» έφτασε πρώτος στην εκκλησία και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, όταν είδε την αγαπημένη του. Αφού φίλησε το χέρι της πεθεράς του, έσκυψε να φιλήσει τη νύφη, σχολιάζοντας με χιούμορ πως άργησε. Επίσης εκθείασε και την εξωτερική της εμφάνιση καθώς της είπε ότι είναι «πολύ όμορφη»


Tο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, ενώπιον περίπου 600 καλεσμένων. Αν και οι δυο τους προτιμούσαν αρχικά, να κρατούν χαμηλό προφίλ και να προστατεύουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον δεν κρύβονται και φροντίζουν να μοιραστούν τη χαρά τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κουμπάρος τους είναι ο Αναστάσιος Ντούγκας και η κόρη του πρώην ιερέα των Αγίων Ισιδώρων, Ειρήνη Λουπασάκη. Δεδομένου ότι και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έχουν τον ίδιο πνευματικό, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το μυστήριο. Αν και δεν μπορεί να πραγματοποιήσει εκείνος την τελετή, θα είναι παρών. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη γνωριμία του ζευγαριού.

Το ανέκδοτο της ημέρας: Η εξομολόγηση της συζύγου στον άνδρα της

Ράνια Τζίμα: Απαντά πρώτη φόρα για το viral βίντεο με το ηλεκτρονικό τσιγάρο