Δήμητρα Βαμβακούση: Αυτή είναι η τραγική ιστορία της και ο ρόλος του Ντάνου

Η Δήμητρα Βαμβακούση έχει ένα παρελθόν γεμάτο απώλειες κοντινών και αγαπημένων της προσώπων, οι οποίες την έκαναν πιο δυνατή στη ζωή της.

Όταν ήταν 7 χρονών έχασε την μικρότερη αδελφή της από καρκίνο, στα 15 της έχασε από την ίδια ασθένεια τον ξάδελφό της, στην ηλικία των 20 ετών έχασε την κολλητή της φίλη και λίγο αργότερα τον πατέρα της από την επάρατη νόσο.

Η όμορφη αθλήτρια είχε προχωρήσει σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση μέσα στο Survivor 3 για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε:

«Μερικές φορές όταν βλέπω το ηλιοβασίλεμα νιώθω πολύ περίεργα, μερικές φορές αρνητικά. Κάποιες μέρες έπεφτε ο ήλιος και φοβόμουν γιατί έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολες νύχτες με τους δικούς μου ανθρώπους να πονάνε, με κάποιες αρρώστιες… Το χειρότερό μου είναι να χάνω άτομο που αγαπώ, όχι από την καθημερινότητά μου, αλλά από τη ζωή μου γενικά. Πρώτη μεγάλη απώλεια ήταν όταν ήμουν εφτά χρονών… Ήταν η αδερφή μου, από καρκίνο.

Αλλά ύστερα γνώρισα μια κοπέλα και δεθήκαμε πάρα πολύ, δεν είχα καταλάβει πόσο κοντά ήμασταν, ήταν η μόνη κοπέλα που ήξερε όλα αυτά για μένα… Με είχε ακούσει, με είχε νιώσει και ήμασταν τόσο κοντά. Αλλά αρρώστησε κι αυτή πριν από δύο χρόνια κι έφυγε από τη ζωή. Μετά από λίγο καιρό αρρωσταίνει ο μπαμπάς μου από καρκίνο. Είναι πάρα πολύ άσχημο, ήταν καταδίκη. Σοκ!» είχε πει η Δήμητρα Βαμβακούση.

Ωστόσο, παρά τα “χτυπήματα της μοίρας” η Δήμητρα ως μαχήτρια αποφοίτησε από τα Τ.Ε.Φ.Α.Α, κατάφερε να σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στον αθλητισμό (άλμα επί κοντώ) και το μόντελινγκ (καλλιστεία) και να ξαναβρεί το νόημα της ζωής, με τη βοήθεια της οικογένειάς της.

Φυσικά, με τον δικό του τρόπο συνέβαλε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος στέκεται “βράχος” δίπλα της εδώ και έναν χρόνο, δεν την αφήνει λεπτό, και νιώθει απέραντα περήφανος για όσα έχει καταφέρει η σύντροφός του.

Πηγή: debater.gr

Η Ιωάννα Μαλέσκου μας έδειξε το κολασμένο κορμί της

Σελένα Γκόμεζ: Αρνείται να δει ξανά το ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στη ζωή της