Ο Γιατρός 1/10/23: Μια σφαίρα του αλλάζει την ζωή

Ο Ανδρέας Βρεττός είναι ένας αναγνωρισμένος γιατρός και ο διευθυντής της παθολογίας σε ένα από τα προηγμένα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας. Τον χαρακτηρίζει η αυστηρότητα και η αφοσίωση στο ιατρικό του έργο. Ωστόσο, η ζωή του θα βρει τον δρόμο για να ανατραπεί βάναυσα όταν ένα περιστατικό από το παρελθόν τον συγκλονίσει βαθύτατα.

Η ακαταμάχητη απώλεια ενός ασθενούς λόγω ιατρικού λάθους φέρνει στην επιφάνεια τον πατέρα του ασθενούς, ο οποίος εκδικητικά πυροβολεί τον Ανδρέα. Ενώ ο γιατρός επιζεί, η σφαίρα προκαλεί αμνησία, σβήνοντας τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής του. Ξαφνικά, ο Ανδρέας βρίσκει τον εαυτό του στο παρελθόν, όταν ήταν απλός γιατρός, παντρεμένος με δύο παιδιά και ερωτευμένος με την σύζυγό του.

Η ανακάλυψη αυτή ανατρέπει τον κόσμο του. Μαθαίνει ότι όχι μόνο είχε χωρίσει με τη γυναίκα του, αλλά και ότι η απώλεια του γιου του πριν από δώδεκα χρόνια είχε συμβεί για να τον χωρίσει αυτόν από την οικογένειά του. Η αγάπη του για την οικογένειά του αναζωογονείται και αποφασίζει ότι η μόνη λύση είναι να ξανασυνδέσει τα κομμάτια της οικογένειάς του και να ξεκινήσει ξανά από την αρχή.

Ο Ανδρέας ξεκινά ένα ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας, προσπαθώντας να επανασυνδεθεί με την πρώην γυναίκα του και να επαναφέρει την οικογένεια που χάθηκε. Μέσα από αναμνήσεις και αποκαλύψεις, θα προσπαθήσει να ανακτήσει την αγάπη της οικογένειάς του και να βρει τον δρόμο προς την επιστροφή στην πραγματική του ζωή, αφού ο χρόνος του σταμάτησε δώδεκα χρόνια πριν.

Σασμός spoiler – Ο Επίλογος 1/10/23: Ο Νικηφόρος Επιστρέφει Γεμάτος Ψυχική Γαλήνη

Ναστάσια Μιρόντσικ-Ιβάνοβα: Ιδρώνει στη γυμναστική και σου δείχνει τα αποτελέσματα με selfie στον καθρέφτη