Ο Μπραντ Πιτ πιλότος στην Formula 1; – Πότε θα τρέξει και με ποιο μονοθέσιο

Έρχεται η ώρα που θα παρακολουθήσουμε τον Brad Pitt να οδηγεί ένα πραγματικό αγωνιστικό μονοθέσιο την επόμενη εβδομάδα στην ιστορική πίστα του Silverstone.

Και όλο αυτό, επειδή ο διάσημος ηθοποιός ετοιμάζει μια ταινία για τη Formula 1 με σκηνοθέτη τον Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick) και παραγωγό τον Jerry Bruckheimer.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως ένας ακόμη από τους παραγωγούς της ταινίας θα είναι ο  Lewis Hamilton ώστε υπό την επίβλεψή του να είναι προσεγμένη ακόμη και η τελευταία λεπτομέρεια.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε στο Grand Prix που μόλις διεξήχθη στο Miami από τον ίδιο τον σκηνοθέτη ο οποίος μετά το blockbuster Top Gun Maverick θα ασχοληθεί και με τους πιλότους εδάφους και πιο συγκεκριμένα με τον Brad Pitt ως οδηγό μονοθέσιου σε ακραίες ρεαλιστικές συνθήκες.

Η ταινία των Apple Studios, ουσιαστικά θα δημιουργήσει μια ενδέκατη ομάδα για να ενωθεί με τις υπόλοιπες δέκα που αγωνίζονται στο βρετανικό Grand Prix μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Brad Pitt δεν θα συναγωνίζεται τους υπόλοιπους οδηγούς αλλά θα εκμεταλλεύεται τις παύσεις τους στην πίστα ώστε να γυρίζει τις δικές του σκηνές με το μονοθέσιό του. Μάλιστα εδώ και καιρό περνά από ειδική εκπαίδευση για να μπορέσει να οδηγήσει μια Formula.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα είναι όλα αληθινά καθώς ο Brad Pitt θα μπει σε ένα μονοθέσιο F3 ή F2 και το εσωτερικό του θα τροποποιηθεί ώστε να μοιάζει με το μονοθέσιο του Lewis Hamilton. To συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί από τη Mercedes και δεν αποκλείεται από τον Ιούλιο να βλέπουμε τον Brad Pitt να ακολουθεί τους αγώνες της F1 για τα “αρκετά επεμβατικά” γυρίσματα της ταινίας στην οποία θα χρησιμοποιηθεί και πραγματικό υλικό από τα Grand Prix.

Πηγή: Newsbreak

Latest

Αποκαλυπτική η Άντζελα Γκερέκου: «Με τον Τόλη ήταν μοιραίο να είμαστε μαζί, όταν ήρθε η κόρη μας στον κόσμο…» (Video)

Το «τούμπανο» Μισέλ Λιούιν με μαγιό: Βγάζει μπούστο, οπίσθια στην παραλία και πίνει πίνα κολάντα (pics)