Survivor spoiler 04/06: Ο Ατζούν δεν το έχει με το γάμο αλλά η 4η είναι όλα τα λεφτά!

Ο Τούρκος δίνει υπέρογκα ποσά σε τρία διαζύγια που έχει πάρει.

Acun Ilicali

Ο Ατζούν έχει χρήμα αλλά το μοιράζει. Το μοιράζει πέρα από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και στις ενδοοικογενειακές. Ο Τούρκος δίνει υπέρογκα ποσά σε τρία διαζύγια που έχει πάρει.

Ο ισχυρός άνδρας ο οποίος βρίσκεται πίσω από το Survivor έχει παντρευτεί τρεις φορές, ενώ άλλες τόσες έχει πάρει διαζύγιο.

Αλλά το ωραίο φύλλο του αρέσει. Τι να κάνει; Χρήμα υπάρχει να φάνε και οι κότες….

Ερωτευμένος ξανά…
Πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλια του για τα 51 χρόνια του μαζί με το νέο του αμόρε.

Ο Τούρκος παραγωγός είναι ξανά φουλ ερωτευμένος με την  Ayca Cagla Altunkaya, μετά το τρίτο του διαζύγιο με την Σεϊμά Σουμπασί.

Ό έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται και πάει γάντι για τον Βασιλιά των ριάλιτι.

Το 2017 παντρεύτηκε με την 30χρονη, Şeyma Subaşı, ενώ μόλις έναν χρόνος αργότερα χώρισαν. Η Şeyma είχε εξωσυζυγική σχέση την οποία έμαθε ο Ilicali και άλλες να θέλουν τον ισχυρό άνδρα να έχει ερωτευτεί άλλη. Αυτό ήταν το 3ο διαζύγιο στη σειρά.

Ο Ατζούν το 1998 είχε κάνει την αρχή με την Seda. Απέκτησε την κόρη τους μόλις 5 χρόνια αργότερα. Το 2003 ξανά παντρεύτηκε την Zeynep με την οποία απέκτησε ακόμα δύο κόρες. Χώρισαν, αφού ξέσπασε σκάνδαλο για την… παράνομη σχέση του Acun Ilicali με την -κατά πολλά χρόνια νεότερη του- Seyma Subasi. Και έτσι, το διαζύγιο με τη Seyma Subasi είναι το τρίτο που πήρε ο Acun.

Τρία χρυσά διαζύγια
Εκείνη τη χρονιά, το ζευγάρι έβγαλε συναινετικό διαζύγιο και προχώρησε σε έγγραφη συμφωνία που αναφέρει ότι ο Ilicali θα καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 125.000 τουρκικών λιρών (21.000 ευρώ), στην Seyma.

Η Seyma δεν θα παντρευτεί ξανά. Αυτός είναι ο βασικός όρος που έβαλε ο Τούρκος. Σε περίπτωση που το κάνει, ο Τούρκος παραγωγός θα παύσει να της δίνει τη μεγάλη διατροφή.

Χamos

Παραμένει στην Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα

τζοντι φοστερ

Φεστιβάλ Καννών: Στη Jodie Foster θα απονεμηθεί ο τιμητικός Χρυσός Φοίνικας