Ο απίστευτος λόγος που η Ελίζαμπεθ Τέιλορ καθυστέρησε στην… κηδεία της

Όπως θα έχετε ακουστά, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ ήταν γνωστή για τρία πράγματα: τις καταπληκτικές υποκριτικές της ικανότητες, τους πολλούς γάμους της (συνολικά οκτώ με 7 άνδρες -δύο φορές παντρεύτηκε με τον συμπρωταγωνιστή της Ρίτσαρντ Μπάρτον) καθώς και το ότι αποτελούσε έναν από τους τελευταίους ζωντανούς θρύλους της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ του 20ου αιώνα.

Η ντίβα του Χόλιγουντ, λοιπόν, επεφύλασσε μία μετά θάνατον έκπληξη στα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και τους θαυμαστές της. Κάτι που, σίγουρα, αρκετοί θα περίμεναν από μια ντίβα του βεληνεκούς της Τέιλορ.

​Ο εθνικός θησαυρός των ΗΠΑ με τα βιολετί μάτια και το διαπεραστικό βλέμμα έκανε την τελευταία της «εμφάνιση» στη γη, τόσο δραματική, όσο ήταν και όλη της η ζωή. Μπροστά και πίσω από τα φώτα και τις κάμερες.

Η σταρ του Χόλιγουντ έφυγε από την ζωή στις 23 Μαρτίου του 2011, σε ηλικία 79 ετών. Η θρυλική ηθοποιός είχε ιστορικό προβλημάτων υγείας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της, καθώς γεννήθηκε με σκολίωση και αντιμετώπισε χρόνια προβλήματα στην πλάτη μετά από κάταγμα.

​Στη συνέχεια αντιμετώπισε κρίσεις πνευμονίας, εθισμό στο αλκοόλ και τα χάπια, καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο και καρκίνο του δέρματος. Ωστόσο, η ηθοποιός, τελικά, πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια, η οποία την είχε ταλαιπωρήσει για έξι ολόκληρα χρόνια.

Ακόμη και στο θάνατο, λοιπόν, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ ήθελε να κάνει τη διαφορά, προσδίδοντας στην κηδεία της ακόμη πιο δραματικό χαρακτήρα.

​Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε μια μέρα μετά το θάνατό της, δηλαδή στις 24 Μαρτίου του 2011, στη Νότια Καλιφόρνια, σύμφωνα με το εβραϊκό έθιμο που θέλει τις κηδείες να πραγματοποιούνται εντός 24 ωρών από το θάνατο του εκάστοτε ανθρώπου.

Μάλιστα, πολλές διάσημες προσωπικότητες έδωσαν το παρών αρκετά νωρίτερα από την ώρα τέλεσης του μυστηρίου στις 14.00, για το ύστατο χαίρε στη λαμπερή σταρ. Η τελετή, ωστόσο, δεν ξεκίνησε νωρίτερα από τις 14.15, καθώς η «πρωταγωνίστρια» της ημέρας δεν είχε κάνει ακόμη την εμφάνισή της!

Σύμφωνα με το CBS News, η Τέιλορ λίγο πριν το θάνατό της άφησε οδηγίες που ανέφεραν ρητά ότι η κηδεία της θα ξεκινήσει όχι νωρίτερα από ένα τέταρτο αργότερα από την προκαθορισμένη ώρα. Ο λόγος; Ήθελε να καθυστερήσει ακόμη και στην ίδια της την κηδεία! 

Survivor

Survivor spoiler: Βαριές κουβέντες στο Survivor από τον Τριαντάφυλλο – «Άραξε μ…α, απαράδεκτε»

Θεοδώρα Βουτσά: Παντρεύτηκε κρυφά τον Νίκο Πατινιωτάκη, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της