Ντυμένη θεϊκά «έφαγε πόρτα» σε μαγαζί – Απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Είναι μια από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες παρουσιάστριες.

Σε κάθε της έξοδο της ανοίγουν τις πόρτες των αυτοκινήτων και των μαγαζιών. Σε κάθε της βήμα την παρακολουθούν με θαυμασμό και προσήλωση αλλά… τι συμβαίνει όταν η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει – στο εξωτερικό – την φήμη που έχει στην Ελλάδα;

Το συμβάν που αποκάλυψε ο Δημήτρης Παπανώτας παρακάτω διαδραματίστηκε στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στη Βιέννη, σε μια παλιά κοινή τους εξόρμηση.

Το ταξίδι του Παπανώτα με την Ελένη Μενεγάκη στη Βιέννη

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης 14/11 με αφορμή ένα θέμα που προβλήθηκε στον αέρα του Happy Day και αφορούσε την πρώην σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο που «έφαγε πόρτα» στο πάρτι του ο Δημήτρης Παπανώτας αποκάλυψε:

«Παιδιά, εδώ έφαγα πόρτα εγώ με τη Μενεγάκη στη Βιέννη, σε club. Με τη Μενεγάκη ντυμένη θεά, εγώ κουστουμαρισμένος, θεός και τρώμε πόρτα και έχουμε μείνει παγωτό και οι δύο! Και κάνουμε έτσι γιατί ήταν ημιυπόγειο το club και ήταν όλοι φρικιά», με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να συμπληρώνει στο τέλος:

«Προκαλούμε την Ελένη Μενεγάκη να θυμηθεί αυτή την ιστορία και να την μοιραστεί σήμερα με τους τηλεθεατές».

Latest

Αποκάλυψη «βόμβα» για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη: «Ερχόταν στα γυρίσματα και…» – Τους «έδωσε στεγνά» η Ηλιάνα Μαυρομάτη (Video)

Άλκηστις Ζιρώ: Η εξομολόγηση της αγαπημένης ηθοποιού για τις κρίσεις πανικού – «Το σώμα μου…» (VIDEO)