Αποκάλυψη «βόμβα» για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη: «Ερχόταν στα γυρίσματα και…» – Τους «έδωσε στεγνά» η Ηλιάνα Μαυρομάτη (Video)

Latest

«Μεγάλωσα στην Πεντέλη. Το 1998 φύγαμε γιατί το σπίτι που μέναμε, κάηκε ολοσχερώς. Ζήσαμε μεγάλη φρίκη όταν κάηκε το σπίτι μας, ήμουν 12 χρόνων. Ακόμα δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Όταν χάνει την βάση του ένα παιδί είναι τεράστιο το σοκ. Με επηρέασε και στην εφηβεία μου. Μέσα από μία σειρά γεγονότων, είχα μία δύσκολη εφηβεία. Ήταν ηφαιστειώδης», είπε αρχικά η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Για την σχέση της με τους γονείς της και την αντίδραση της μητέρας της στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός, ανέφερε πως: «Η ψυχοθεραπεία είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στη ζωή μας. Ήμουν λίγο κακομαθημένη, έπρεπε να με «χαστουκίσει» η ζωή για να καταλάβω ότι δεν είμαι το κέντρο του κόσμου. Ήμουν το παιδί του μπαμπά, άλλα μετά τον χωρισμό των γονιών μου, ήρθα πολύ κοντά με την μητέρα μου. Για την απόφαση μου να γίνω ηθοποιός, μίλησα πρώτα στον πάτερα μου. Η μητέρα μου ήταν αρνητική στο να γίνω ηθοποιός και να «μπλέξω με τα πάνδεινα». Όταν είπα στην μητέρα μου ότι θα γίνω ηθοποιός έγινε ομηρικός καβγάς. Έφυγα από το σπίτι».

Αποκάλυψη «βόμβα» για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη από την Ηλιάνα Μαυρομάτη

«Παρορμητικά έχω την τάση να συγκρούομαι, άλλα προσπαθώ να το μετριάσω. Το μεγαλύτερο μου ελάττωμα είναι ο παρορμητισμός μου. Μετά από μία δήλωση μου για τον Βασίλη Μπισμπίκη, κατάλαβα ότι πρέπει να σκέφτομαι εκ των προτέρων αν κάτι μπορεί να παραποιηθεί. Η Δέσποινα Βανδή είχε έρθει στα γυρίσματα του “Αυτή η νύχτα μένει”». Δεν βρήκα το θάρρος να ζητήσω ”συμβουλές από την Δέσποινα Βανδή, μπορεί να ήταν εκεί μόνο για να είναι δίπλα στον άνθρωπό της», τόνισε η ηθοποιός.

Για την… δική της προσωπική ζωή αποκάλυψε: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, είμαι ευτυχισμένη, ζω μία καλή συγκυρία. Όταν έχεις έναν σύντροφο που σε αγαπάει και σε στηρίζει, αυτό είναι μία βάση για δημιουργία, για δύναμη. Μεγαλώνοντας καταλαβαίνω ότι έχω έναν φόβο δέσμευσης και πως η ιδέα του γάμου με συνθλίβει. Την πρώτη φορά που είχα πει ”ναι” σε πρόταση γάμου ήταν, όταν ήμουν 20 ετών. Χωρίσαμε γιατί άπλα δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε μαζί».Αναφορικά με το Metoo η ηθοποιός υπογράμμισε πως: «είχα πει πως κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το Metoo, γιατί όλο αυτό συνδέθηκε κατά βάση με την τηλεόραση. Το Metoo είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζήτημα, που είναι περισσότερο θέμα δικαιοσύνης. Το Metoo μπορεί να “υπονομεύτηκε”, άλλα άφησε και πολλά θετικά».

Logo

Ανέκδοτο έπος με ξανθιές: “Μου χτυπάν το κουδούνι και με…”

Ντυμένη θεϊκά «έφαγε πόρτα» σε μαγαζί – Απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη