Ντέμι Μουρ: Η ηθοποιός είναι αποφασισμένη ότι δεν θα ξανακόψει ποτέ τα μαλλιά της για έναν ρόλο

Η 59χρονη ηθοποιός χρειάστηκε να ξυρίσει το κεφάλι της και να μείνει φαλακρή για να υποδυθεί τη Τζόρνταν Ο’ Νιλ. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People, η Ντέμι Μουρ αποκάλυψε ότι δεν θα αποχωριζόταν ποτέ ξανά τα μακριά μαλλιά της για τις ανάγκες ενός ρόλου.

«Έχω κάνει τα πάντα στα μαλλιά μου. Τα έχω ξυρίσει. Τα έχω βάψει. Όταν δεν δουλεύω προσπαθώ να κάνω όσο το δυνατόν λιγότερα στο κεφάλι μου», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Είναι αγχωτικό ακόμα και να τα αγγίζει κάποιος. Αν δεν έχω πού να πάω, δεν τους βάζω θερμότητα, απλώς προσπαθώ να τα αφήσω φυσικά. Και δεν τα λούζω πολύ συχνά».

Τέλος, η ίδια πρόσθεσε ότι τώρα αισθάνεται πιο άνετα με τα μακριά μαλλιά της και πως τα κόβει πολύ λίγο στις άκρες, ενώ μοιάζει να μην θέλει να τα ξανακόψει κοντά στο μέλλον.

Στην ίδια συνέντευξη, η Ντέμι Μουρ αναφέρθηκε στον χρόνο που περνά στέλνοντας το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που διανύουν την έκτη δεκαετία στη ζωή τους. Σχετικά με αυτό, είπε χαρακτηριστικά ότι: «Αλλάζει αυτή η ιδέα, ότι δηλαδή οι γυναίκες γίνονται λιγότερο θελκτικές όσο μεγαλώνουν. Δεν θέλουμε να δείχνουμε μητρικές ή να μη νιώθουμε σέξι».

Τέλος, επισήμανε ότι: «Όταν σκέφτομαι τη γιαγιά μου στα 60 της, κατά κάποιον τρόπο φαινόταν σαν να έχει ήδη παραιτηθεί. Αλλά εγώ νιώθω, από πολλές απόψεις, πιο ζωντανή και παρούσα από ποτέ».

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος Alpha tv: Ο Νικηφόρος χάνει το μυαλό του, η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Άπιστος spoiler: Ο θάνατος που θα ταράξει τους πάντες