Νίκος Ζωιδάκης: «Η πιο άσχημη στιγμή που έπιασα στα χέρια μου τη λύρα ήταν στην κηδεία ενός φίλου»

Ο Νίκος Ζωιδάκης έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στην καλύτερη, αλλά και τη χειρότερη στιγμή της καριέρας του.

Ο γνωστός λυράρης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια. «Στο σπίτι ακούγαμε κρητική μουσική. Στο σχολείο δεν διάβαζα, αλλά παρακολουθώντας το μάθημα από την παράδοση, το ήξερα την άλλη μέρα. Η πιο ευτυχισμένη μου στιγμή που έπιασα στα χέρια μου τη λύρα για να τραγουδήσω ήταν όταν με πήρε η γυναίκα μου και μου είπε ότι είναι έγκυος», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για την πιο άσχημη στιγμή, που χρειάστηκε να παίξει λύρα. «Η πιο άσχημη στιγμή που έπιασα στα χέρια μου τη λύρα ήταν στην κηδεία ενός φίλου μου που σκοτώθηκε. Θα έπαιζα στον γάμο του, οπότε μου ζήτησαν να παίξω το τραγούδι του γάμου του. Ήταν η πιο άσχημη στιγμή που έχω βιώσει στη δουλειά μου», εξήγησε.

Αναφορικά με την οικογένειά του και τη σύζυγό του, με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και 20 χρόνια, ο γνωστός λυράρης είπε: «Ωραία είναι, με τα δύσκολα, τα όμορφα, τις αγωνίες. Είμαι χαζομπαμπάς με τις κόρες μου, αλλά δεν είμαι τόσο εξοικειωμένος με την εφηβεία των κοριτσιών. Πάντα κάνω την αυτοκριτική μου αλλά έχω ένα κακό, δεν παραδέχομαι ποτέ ότι κάνω λάθος».

Τέλος, μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη, στης οποίας την εκπομπή έδωσε συνέντευξη. «Θεωρώ ότι ήταν η πρώτη σούπερ σταρ οικοδέσποινα που μου έδωσε βήμα και από τότε το “ευχαριστώ” το λέω και το εννοώ», είπε και της αφιέρωσε μια μαντινάδα. «Εγώ, Ελένη, σ’ αγαπώ, όμως δεν ξέρεις πόσο. Όσο μπορείς να φανταστείς, ακόμα κι άλλο τόσο», είπε κλείνοντας.

Δύσκολος προβλέπεται ο Μάιος για αυτά τα ζώδια

O σύζυγος της πέθανε ξαφνικά και την άφησε με 8 παιδιά. Τότε θυμήθηκε πως ο άντρας της συμπεριφέρονταν παράξενα στο κρεβάτι