Νικολάκης Ζεγκινόγλου: Η επιστροφή από τις Κάννες στην Κυψέλη είναι απότομη προσγείωση

Συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου, ο «Λουκάς» του Μαύρου Ρόδου.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη ζωή τους αλλά και στο ταξίδι του στις Κάννες, όπου βραβεύτηκε ταινία του.

«Το Νικολάκης έχει συναισθηματική αξία για μένα, μου το έβγαλαν οι φίλοι μου που σπουδάζαμε μαζί στο Ρέθυμνο και το κράτησα. Σπούδαζα ηχοληψία, γιατί στα 17 που καλείσαι να επιλέξεις τι θα κάνεις, δεν ξέρεις πηγαίνεις όπου σε πάει ο άνεμος. Γεννήθηκα στην Αθήνα, πήγα δυο χρόνια στην Κρήτη, έπειτα ξανά στην Αθήνα για τρία χρόνια και τελικά μεγάλωσα στο Ηράκλειο», είπε αρχικά ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου.

«Το ότι η ταινία μας βραβεύτηκε στις Κάννες δεν χωνεύεται εύκολα. Ξαφνικά φεύγεις από ένα δώμα στην Κυψέλη και πηγαίνεις σε πεντάστερο ξενοδοχείο στις Κάννες. Και η επιστροφή από τις Κάννες στην Κυψέλη είναι απότομη προσγείωση. Είχα ζητήσει δανεικά για να πάω στις Κάννες, ήξερα ότι θα ακολουθήσει ένας δύσκολος μήνας», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τον ρόλο του στο Μαύρο Ρόδο, ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου είπε: «Ο Λουκάς είναι τυχοδιώκτης, πηγαίνει όπου τον πάει ο άνεμος, προσπαθεί πάρα πολύ για να πετύχει στη ζωή του, θέλει να ανέβει γρήγορα».

H ‘Αννα Βίσση “έγινε” Μπισμπίκης, χόρεψε ζεϊμπέκικο στην Βανδή και στο τέλος την φίλησε όπως ο αγαπημένος της

Latest

«Έγκυος δύο μηνών η Ζέτα Μακρυπούλια – Παντρεύεται το Πάσχα με πασίγνωστο πρόσωπο της showbiz»