Νίκη Λυμπεράκη: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφός της με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο

Τη Νίκη Λυμπεράκη την παρακολουθούμε φέτος μέσα από την «Μεγάλη Εικόνα» την ενημερωτική εκπομπή που παρουσιάζει μέσα από την συχνότητα του Mega.

Έτσι όταν η ίδια δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά χρόνο με την οικογένεια της, τον σύζυγο και τον γιο της.

Ο σύντροφος της Νίκης Λυμπεράκη

Η Νίκη Λυμπεράκη έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς θέλει να απασχολεί μόνο με την δουλειά της.

Ωστόσο η γνωστή παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον Αλέξανδρο Χατζόπουλο και έχουν αποκτήσει μαζί έναν υπέροχο γιο, στον οποίο έχουν μεγάλη αδυναμία.

Ο Αλέξανδρος Χατζόπουλος είναι δικηγόρος και έχει αναλάβει τα καθήκοντα του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή του ΣΕΒ από τον Μάρτιο του 2019.

Σε συνέντευξη της, η Νίκη Λυμπεράκη έχει αποκαλύψει πως γνώρισε τον σύντροφο της σε μια παρουσίαση βιβλίου, ενώ όπως δήλωσε ο ίδιος ήταν έτοιμος να γίνει μπαμπάς αφού είχε ήδη έναν γιο.

«Το κέντρο της ζωής μου είναι οι άνθρωποι μου, η φυσική μου οικογένεια, ο σύντροφος μου, το παιδί μου και οι φίλοι μου. Ο σύντροφος μου είναι δικηγόρος και γνωριστήκαμε σε μια παρουσίαση βιβλίου για δημοσίους υπάλληλους, δεν ήταν ρομαντικό αλλά…

Είχα προετοιμάσει και το σύντροφο μου, ο οποίος είχε ήδη ένα υπέροχο παιδάκι δέκα ετών, αρά είχε βιώσει την πατρότητα. Καθόλου δεν με τρόμαξε το γεγονός ότι ο σύντροφος μου είχε ήδη παιδί, ίσα – ίσα είδα έναν υπέροχο μπαμπά και πρόκειται για ένα τέλειο παιδάκι».

Ρούλα Κορομηλά: Με μαύρο μίνι νεγκλιζέ εύχεται καλό μήνα

Ελληνικές σειρές: Παιδιά που αγαπήσαμε μεγάλωσαν και άλλαξαν και έγιναν όμορφοι νεαροί και γλυκύτατες δεσποινίδες