Νέο iPhone16: Κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο

Η Apple σύντομα θα ανακοινώσει το νέο iPhone 16, το οποίο αποτελεί το δεύτερο πιο δημοφιλές προϊόν της εταιρείας. Η κυκλοφορία αναμένεται το Σεπτέμβριο και πιθανόν να ονομάζεται ακριβώς iPhone 16.

Σύμφωνα με αναλυτές, το Apple Intelligence που είναι μια προσπάθεια της εταιρείας να μπει στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης, θα αποτελέσει μια σημαντική λειτουργία του νέου iPhone 16, εκτός από άλλες αναβαθμίσεις στο hardware της συσκευής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, το Apple Intelligence θα είναι δωρεάν για τους χρήστες, με πιθανότητες συνδρομής για επιπλέον λειτουργίες της τεχνητής νοημοσύνης.

Μια από τις σημαντικές αλλαγές που θα φέρει το Apple Intelligence θα είναι στην ψηφιακή βοηθό Siri, η οποία θα γίνει ακόμα πιο έξυπνη σε συνδυασμό με το iOS λειτουργικό σύστημα, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Apple στη διοργάνωση Worldwide Developers Conference τον Ιούνιο.

Νέες καινοτομίες

Μια από τις καινοτομίες που προσπαθεί να εισαγάγει η Apple στο iPhone 16 αφορά τη μπαταρία της συσκευής. Συγκεκριμένα, η μπαταρία του iPhone 16 Pro Max θα διαφέρει σημαντικά από αυτήν των προηγούμενων μοντέλων, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo της TF International Securities.

Ο Kuo αναφέρει πως η μπαταρία του νέου iPhone θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αλλά πιθανόν να είναι μικρότερη σε μέγεθος. Μια τέτοια αλλαγή θα οδηγούσε σε αύξηση της θερμοκρασίας της μπαταρίας, αλλά η Apple θα μπορούσε να διορθώσει το πρόβλημα χρησιμοποιώντας μια θήκη μπαταρίας από ανοξείδωτο χάλυβα, μια πρωτοποριακή κίνηση για την εταιρεία.

Οι βελτιώσεις στην μπαταρία του iPhone 16 θα βοηθούσαν την Apple να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς της ΕΕ που απαιτούν αντικατάσταση μπαταριών σε όλα τα smartphones έως το 2027, καθώς θα είναι πιο εύκολο να τις αλλάζουν οι χρήστες.

Written by admin

Η Ελλάδα επενδύει στη διαστημική τεχνολογία: Έρχονται 15 νέοι δορυφόροι έως το 2026!

Τελική Ημερομηνία Υποβολής: 26 Ιουλίου 2024