Η αδιαχώρητη παρουσία της Τζένης Διαγούπη στον χώρο του θεάτρου

Η ευχή να βγουν και άλλα πράγματα που είναι καταχωνιασμένα σε ντουλάπες και συρτάρια εξέφρασε πρόσφατα η γνωστή ηθοποιός Τζένη Διαγούπη. Η Διαγούπη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο, στην οποία μίλησε για τη διάθεσή της να δοκιμάσει την παρουσίαση εκπομπής και αναφέρθηκε επίσης στο κίνημα metoo.

Όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τις καταγγελίες που έγιναν γνωστές μέσω του κινήματος metoo στον χώρο του θεάτρου, η Διαγούπη τόνισε ότι η δικαιοσύνη θα δώσει το φως για να γίνει καθαρισμός σε αυτόν τον τομέα. Εξέφρασε όμως την ελπίδα της να αποκαλυφθούν και άλλα παρόμοια περιστατικά που έχουν μείνει κρυμμένα σε ντουλάπες και συρτάρια. Υπογράμισε επίσης πως η κακοποιητική συμπεριφορά υπάρχει σε πολλούς επαγγελματικούς χώρους και δεν πρέπει να κρύβεται.

Τέλος, ερωτηθείσα για την πιθανότητα να παρουσιάσει μια εκπομπή, η Τζένη Διαγούπη δήλωσε πως δεν ξέρει αν θα την ενδιέφερε 100%, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο. Η συνέντευξή της αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις και συζητήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο.

Written by admin

Γιάννης Σεβδικαλής και Σοφία Κουρτίδου σπάνε το ρεκόρ και κερδίζουν τη μάχη

«Πλακώθηκαν» μπροστά στον κόσμο: Ο άγριος τσακωμός Σάκη Ρουβά – Ηλία Ψινάκη, παραλίγο να παίξουν μπουνιές