Η Γη της Ελιάς 2ος κύκλος spoiler: Στο επίκεντρο ο Στάθης! Θα μπλέξει άσχημα

Στο επίκεντρο θα βρεθεί ο Στάθης, ο οποίος θα μπλέξει σε περίεργα και σκοτεινά μονοπάτια. Την ίδια στιγμή, ο Δημοσθένης συνεχίζει την παράνομη δράση του, περνώντας απαρατήρητος, χωρίς να τον υποπτεύεται κανείς.

 

Παρόλα αυτά δε θα αργήσει να μπει στο στόχαστρο κοντινών του προσώπων. Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης θα αρχίσει να αναρωτιέται πως ο ξάδερφός του βγάζει τόσα πολλά χρήματα, αφού η δουλειά του δεν δικαιολογεί τη ζωή που κάνει. Η περίεργη στάση του Δημοσθένη θα προκαλέσει ακόμη περισσότερα ερωτήματα στον Στάθη. Έτσι, στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, θα δούμε τον Καπερνάρο να αρχίζει να παρακολουθεί τον ξάδερφό του.

Θα ξεκινήσει να τον πλησιάζει φιλικά ούτως ώστε να μην κινήσει υποψίες. Θα αρχίσει να εξετάζει κάθε του κίνηση και κάθε του βήμα. Ο Στάθης δε θα αργήσει να ανακαλύψει τις βρόμικες δουλειές του ξαδέρφου του στη Μάνη κι έτσι θα μπλέξει κι εκείνος άθελά του στην εγκληματική οργάνωση.

Η αποκάλυψη ότι ο Δημοσθένης είναι μαφιόζος θα προκαλέσει τεράστιο σοκ στον Στάθη. Όταν το καταλάβει ο Δημοσθένης, θα αλλάξει τακτική και ο Στάθης θα βρεθεί αντιμέτωπος με νέους κινδύνους. Θα καταφέρει άραγε να γλιτώσει;

Bachelor – Έλενα Παπαμεθοδίου: Αγνώριστη η Έλενα μετά από την τεράστια απώλεια πολλών κιλών – φώτο

Όταν η Ριάνα ξάπλωνε ολόγυμνη στο κρεβάτι και κάλυπτε με τα χέρια της τα απόκρυφα