ΝΔ για κυβέρνηση: «Νοσηρή ανοχή στην τρομοκρατία»

0
22

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε το ενδεχόμενο αποφυλάκισης των τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη.

Η κα Ζαχαράκη με αφορμή την αποκάλυψη ότι με τον νέο ποινικό κώδικα ανοίγει ο δρόμος για τις αποφυλακίσεις των μελών της 17Ν, τόνισε ότι η κυβέρνηση επιβεβαιώνει την ανοχή της στην ανομία και την τρομοκρατία. Παράλληλα, επισήμανε ότι η ΝΔ, εφόσον λάβει εντολή από τους πολίτες, θα αποτρέψει την «αποφυλάκιση αμετανόητων δολοφόνων».

«Με τον νέο ποινικό κώδικα που ψήφισε μόνη της η κυβέρνηση, εγκληματίες που έχουν καταδικασθεί σε ισόβια για ειδεχθή εγκλήματα, ακόμη και οι τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη, μπορούν πλέον να αποφυλακισθούν. Η επιλογή της απερχόμενης κυβέρνησης να δρομολογήσει μια τέτοια πρωτοφανή εξέλιξη, επιβεβαιώνει τη νοσηρή ανοχή της σε κάθε είδους ανομία. Ακόμη και στην τρομοκρατία», αναφέρει στη δήλωσή της η κα Ζαχαράκη.

«Η Νέα Δημοκρατία, εφόσον την εμπιστευθούν οι πολίτες, θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να αποτρέψει την μαζική αποφυλάκιση αμετανόητων δολοφόνων. Kαι θα αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών», προσθέτει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here