Ναταλία Γερμανού, μετά τη σύνδεση με τον αδελφό του Κώστα Δόξα

March 6, 2021

Η Ναταλία Γερμανού είχε κανονίσει εδώ και αρκετό καιρό να φιλοξενήσει στην εκπομπή τον Άκη Δείξιμο, αδελφό του Κώστα Δόξα, ο οποίος ως αντιδήμαρχος  Μοσχάτου, ήθελε να μιλήσει για ένα πρόγραμμα για τους ηλικιωμένους και μια συναυλία που θα βοηθήσει το “Σπιτικό της αγάπης” όπως λέγεται Η Ναταλία διευκρίνισε ότι τέθηκε στο τραπέζι η ιδέα να μη γίνει η σύνδεση λόγω των γεγονότων που τον Κώστα Δόξα, κάτι που τελικά απορρίφθηκε.
Έτσι η Ναταλία έκανε τη σύνδεση με τον Άκη Δείξιμο και μίλησαν για αυτό το ευαίσθητο θέμα της φιλοξενίας των ηλικιωμένων που έχουν ανάγκη. Μετά το τέλος της σύνδεσης, η Ναταλία επανήλθε στο θέμα λέγοντας: “Άκη δεν θα συζητήσουμε τίποτα απολύτως γιατί είναι δυσάρεστο και έχει μέσα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και το θέμα είναι στα δικαστήρια”. Ο Άκης Δείξιμος την ευχαρίστησε χωρίς να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο.
Μετά το τέλος της σύνδεσης η Ναταλία Γερμανού είπε: Να τονίσω ότι το Skype αυτό έχει κανονιστεί 5 μέρες πριν. Δεν θέλω να μου χρεώσετε ότι ξεπλένω. Σας παρακαλώ μακριά από εμένα αυτά.  Ο κόσμος είναι πολύ θυμωμένος μπορεί να νομίσουν ότι εγώ χρησιμοποιώ τον καλό σκοπό του Άκη”

. Ναταλία Γερμανού, μετά τη σύνδεση με τον αδελφό του Κώστα Δόξα – -.

Share0

Έγκυος η Νάντια Μπουλέ – Ποιος είναι ο σύντροφος της, Γιώργος Ισαάκ

8 Λέξεις: Η ζήλια του Άκη για την Αποστολία

8 Λέξεις: Η ζήλια του Άκη για την Αποστολία