Νανά Παλαιτσάκη: Βαθιά λύπη για τον Δημήτρη Παπανώτα

Ολοι κρίνονται τόσο για αυτά που λένε όσο και για αυτά που δεν λένε, τόνισε η Νανά Παλαιτσάκη. Η Νανά Παλαιτσάκη και ο Θανάσης Πάτρας μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό Σου Σου” την Παρασκευή στο OPEN. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η έμπειρη δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο παρουσιαστής εξέφρασε την άποψή του για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να μη συνεχίσει τη συνεργασία της με το MEGA.

Η Νανά Παλαιτσάκη ανέφερε: “Τι να πω για τον Δημήτρη Παπανώτα; Λυπάμαι πάρα πολύ. Όλοι κρινόμαστε, παιδιά και για αυτά που λέμε και για αυτά που δεν λέμε”. Σχετικά με την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη, ο Θανάσης Πάτρας δήλωσε: “Δεν ήξερα τίποτα, το διάβασα και γω. Είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα και εμβληματικά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Εύχομαι καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν επιλέξει να κάνει στην καριέρα της”.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικά με τις εξελίξεις στον χώρο της τηλεόρασης και της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα.

Written by admin

Παπανώτας εναντίον Πανόπουλου: Ποιος είναι ο πιο βασιλικός;

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αναστοχασμός για τα δημοσιεύματα που παρερμηνεύουν την προσωπική μου ζωή