Menu

Μοιάζει με Χολιγουντιανή σταρ: H Ειρήνη Καζαριάν 6 χρόνια μετά το GNTM έπαθε “μετάλλαξη” και την ζητάνε όλοι για δουλειά

Η Ειρήνη Καζαριάν την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM το 2018. Το νεαρό τότε κορίτσι, εντυπωσίασε με την εξωτική της ομορφιά της και ειδικά με τα καταγάλανα μάτια της, ενώ άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις με τον χαρακτήρα της.

Από την αρχή της συμμετοχής της στο παιχνίδι μόδας, η Ειρήνη Καζαριάν εντυπωσίασε αμέσως τους κριτές. Αν και δεν ήταν το απολύτο φαβορί, τελικά, κατάφερε να φτάσει στον τελικό και να κερδίσει τον τίτλο της μεγάλης νικήτριας. Αυτά συνέβησαν πριν από 6 χρόνια…

Το 2024, η Ειρήνη Καζαριάν εργάζεται επαγγελματικά ως μοντέλο τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλα μέρη της Ευρώπης, συνεργαζόμενη με μεγάλες εταιρίες και οίκους μόδας.

Η παρουσία της στα social media, ιδιαίτερα στο προφίλ της στο Instagram, αποτελεί έναν καθρέφτη της επαγγελματικής της πορείας. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι εντυπωσιακές, αποδεικνύοντας την εξαιρετική της δεξιότητα και επαγγελματισμό.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από το προσκήνιο και κάνει πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Όσον αφορά το παρελθόν της, έχει “διαγράψει” όλα τα ίχνη της, συμπεριλαμβανομένων και των φωτογραφιών που είχε δημοσιεύσει κάποτε.

Η Ειρήνη Καζαριάν είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας και είχε τραβήξει το ενδιαφέρον για την προσωπική της ζωή. Φήμες είχαν διαδοθεί περί σχέσης της με τον Ίαν Στρατή, αν και αυτές δεν είχαν ποτέ επιβεβαιωθεί επίσημα, παρά το γεγονός ότι είχαν κυκλοφορήσει κοινές φωτογραφίες τους.

Δείτε τις φωτογραφίες με τον Ίαν Στρατή

Exit mobile version