Menu

Η αφορμή με το φερμουάρ: Οι αποφάσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους επικριτές του

Αυτοί οι εχθροί προσπαθούν να σε γελοιοποιήσουν, να σε λοιδορήσουν, να σε σαρκάσουν, να σε εξαφανίσουν, εξηγεί ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο Γιώργος Νταλάρας επέλεξε να συζητήσει με τον Τάσο Τρύφωνος, σε μια τηλεοπτική συνέντευξη την Κυριακή απόγευμα, στην κυπριακή τηλεόραση για το νέο του άλμπουμ. Μέσα σε όλα, ο καλλιτέχνης αναγκάστηκε να μιλήσει για την κριτική που δέχτηκε στο παρελθόν σχετικά με την εκμετάλλευση του κυπριακού ζητήματος.

“Τι σημαίνει για έναν τραγουδιστή να αναλαμβάνει ένα εθνικό θέμα και να κατηγορείται για μάρκετινγκ και κέρδη; Πώς νιώθει όταν αμφισβητείται η ειλικρίνειά του; ” ρώτησε ο Τάσος Τρύφωνος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Ο Γιώργος Νταλάρας απάντησε λέγοντας πως “ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα. Οι αντιξοότητες δυσκολεύουν την αλήθεια. Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να μας αμαυρώσουν και να μας αποδυναμώσουν, αλλά ο χρόνος είναι ο καλύτερος δικαστής”.

Ο Γιώργος Νταλάρας αναφέρθηκε στην προσφορά του στην ελληνοκυπριακή καταπιεσμένη κοινότητα και στην αντίδραση που είχε αποκαλύπτοντας την αλήθεια. “Υπήρξαν άνθρωποι που με στήριξαν και άλλοι που με κατηγόρησαν, αλλά σημασία έχει το γεγονός ότι έχω παραμείνει εδώ με την αλήθεια στο πλευρό μου”.

Τέλος, ο Γιώργος Νταλάρας υπογράμμισε τον ρόλο του χρόνου στην αποκάλυψη της αλήθειας και την αναδειξή του. “Οι εχθροί που προσπαθούν να μας εξαφανίσουν είναι εκείνοι που δεν αγαπούν την αλήθεια. Ο χρόνος θα αποκαλύψει τα πάντα και θα δείξει ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι και οι πραγματικοί εχθροί μας”.

Με αυτά τα λόγια, ο Γιώργος Νταλάρας έκλεισε τη συζήτηση, αφήνοντας το μήνυμα ότι η αλήθεια πάνω απ’ όλα θα οδηγήσει στην αλήθεια και στην αποκάλυψή της.

Written by admin

Exit mobile version