Menu

Μιχάλης Κεφαλογιάννης αποκαλύπτει: Κατάθεση αντιμετώπισης απάτης με νομικά μέσα

Αυτό είναι λίγο τρομακτικό και δεν ξέρω που θα μας οδηγήσει στο μέλλον, εξομολογείται ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.
Με αφορμή την εκπομπή που παρουσιάζει για μια ακόμα χρονιά στο MEGA, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης έδωσε συνέντευξη στη Σπυριδούλα Τριάντου και το ένθετο Secret των Παραπολιτικών. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Μεγάλου Καναλιού μίλησε για τη διαδικτυακή απάτη που στήθηκε εις βάρος του με επιτήδειους να επιχειρούν να πουλήσουν προϊόντα μέσω της εικόνας του.
Ειδικότερα, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι “το αντιμετώπισα με όλα τα νομικά μέσα που είχα. Ενημέρωσα την Αρχή Προσωπικών Δεδομένων, έχω κάνει και μήνυση κατά αγνώστου στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημέρωσα την ΕΣΗΕΑ, που έβγαλε ανακοίνωση. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι αυτές οι απάτες είναι τόσο καλοστημένες, που χρησιμοποιούν μέχρι και την Τεχνητή Νοημοσύνη και με βάζουν ακόμα και να μιλάω και να λέω άλλα πράγματα από αυτά που λέω στην πραγματικότητα”.
“Αυτό είναι λίγο τρομακτικό και δεν ξέρω που θα μας οδηγήσει στο μέλλον. Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που ταλαιπωρήθηκαν από αυτό το προϊόν. Είχα να κοιμηθώ πέντε μέρες”.
“Τις εκπομπές τις αγαπώ για έναν ξεχωριστό λόγο την καθεμία. Με άλλες έχω συγκινηθεί, με άλλες έχω γελάσει και έχω προβληματιστεί κι εγώ ο ίδιος από όλα αυτά που ακούω, γιατί δεν τα γνωρίζω όλα. Είναι μια εκπομπή που είναι διαρκής διαδικασία μάθησης ακόμα και για μένα” προσθέτει επίσης, για την εκπομπή “Όλα για τη ζωή μας” του MEGA, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στη νέα του συνέντευξη.

Written by admin

Exit mobile version