Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια: Απόλαυση της τελευταίας τους βραδιάς μέσα από φωτογραφίες

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια διατηρούν καλές σχέσεις, τρία χρόνια μετά τον χωρισμό τους και αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σήμερα από την πρόσφατη κοινή τους έξοδο.

Το πρώην ζευγάρι φωτογραφήθηκε σε ένα νυχτερινό κέντρο, όπου συναντήθηκαν και αγκάλιασαν ο ένας τον άλλον. Στην ίδια παρέα βρέθηκαν επίσης οι Νίκος Βέρτης, Θανάσης Αλευράς, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Δείτε τις φωτογραφίες

Δείτε το βίντεο

Το πιο πρόσφατο σχόλιο του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τον χωρισμό τους

Πριν μερικούς μήνες, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε αναφερθεί στην 12ετή σχέση του με την ηθοποιό και παρουσιάστρια. Για τον χωρισμό τους, ανέφερε στο περιοδικό ΟΚ!, ότι: «Κάθε χωρισμός, ακόμα κι αν είναι ανώδυνος και αναίμακτος, δεν μπορεί να περάσει χωρίς πόνο. Ο πόνος είναι ένα στάδιο που πρέπει να διανύσεις. Θέλει τόλμη να πάρεις αυτή την απόφαση».

Τον Μάιο του 2023, το “Super Κατερίνα” δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση “Μια νύχτα στην Επίδαυρο”, όπου υποδυόταν τον πρωταγωνιστή η Ζέτα Μακρυπούλια. Φαίνεται ότι της έδωσε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, σύμφωνα με βίντεο της εκπομπής “Happy Day”.

Ο χωρισμός τους έγινε γνωστός τον Αύγουστο του 2021, όταν δήλωσαν στα μέσα ενημέρωσης: «Είμαστε αγαπημένοι, αλλά μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτό αποφασίσαμε να μην είμαστε πια μαζί».

Written by admin

Λάμπρος Κωνσταντάρας αναρωτιέται αν το κρύβει η Γιούλικα Σκαφιδά; – Η απάντηση της Φαίης Σκορδά

Η αλήθεια της Κατερίνας Ζαρίφη: Το παράδοξο της αντίθετης συμπάθειας