Μελίνα Νικολαΐδη: Χαμός από σχόλια κάτω από τις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με το μπικίνι – «Γίνε μοντέλο επιτέλους!»

Στα Κουφονήσια περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Μελίνα Νικολαΐδη.

Η 19χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με τις φίλες της και απολαμβάνει τις όμορφες στιγμές. «Koufonisi», έγραψε απλά στην ανάρτησή της η Μελίνα.

Η Μελίνα Νικολαϊδη απαθανάτισε πολλές από τις στιγμές των διακοπών της στα Κουφονήσια και ανέβασε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με το μπικίνι της.

Και οι followers της που την είδαν, την προέτρεψαν να ασχοληθεί με το μόντελινγκ! «Να πας για μοντέλο, είσαι πολύ καλή, top model!!!!!», «Είσαι ”φωτιά”» και «Πανέμορφη!» είναι μερικά από τα σχόλια που δέχθηκε η Μελίνα Νικολαΐδη, αποθεώνοντας το καλοσχηματισμένο της κορμί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram


Και φυσικά δεν γινόταν να μην σχολιάσει ο σύντροφός της. «Πλησιάζει ο καιρός» έγραψε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης με μια φάτσα που κλείνει το μάτι.

Η Μελίνα Νικολαΐδη, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη πήγαινε γυμναστήριο στην Γλυφάδα με τη μητέρα της, όταν γνώρισε τον γοητευτικό personal trainer, ο οποίος έμελλε να της κλέψει την καρδιά.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το περασμένο καλοκαίρι, λίγο πριν η Μελίνα Νικολαΐδη φύγει για Λονδίνο και να ξεκινήσει τις σπουδές της στην υποκριτική. Η 19χρονη και ο 34χρονος ένιωσαν απευθείας έντονη έλξη ο ένας για τον άλλον και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι!

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της στην αρχή της σχέσης τους, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έχει ήδη γνωρίσει τον πατέρα της συντρόφου του, Ντέμη Νικολαΐδη.

«Τον έχει γνωρίσει και έχει πάρει την έγκριση. Ο Αλέξανδρος πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνούν υπέροχα. Είναι πολύ αγαπημένοι» είχε αναφέρει η παρουσιάστρια.

Πηγή

Η Daphne Joy έχει καμπύλες που προκαλούν «ίλιγγο» – Αντέχεις να δεις; (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Λούρδη Λεόν: H κόρη της Μαντόνα σε μια φωτογράφιση – Ολόγυμνη με αλυσίδες και δερμάτινα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)