Menu

MasterChef: Οι αφιερώσεις των παικτών στο Samano Radio του Κουτσόπουλου

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας που κέρδισε την τελευταία ομαδική δοκιμασία στο «MasterChef 5» έκαναν ποδαρικό στο νέο εστιατόριο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου Samano Radio Restaurant.

Η κόκκινη ομάδα ήταν η νικήτρια στην χθεσινή ομαδική δοκιμασία στο «MasterChef 5» και το γιόρτασε με μια έξοδο στο καινούργιο Samano Radio Restaurant του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην Πλάκα, όπου «στεγάζεται» και ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός Samano Radio του γνωστού σεφ.

Έτσι, την ώρα που οι έξι παίκτες της κίτρινης και μπλε ομάδας διαγωνίζονταν για την ασυλία, ο Αλέξανδρος, η Μαργαρίτα και ο Τζιοβάνι απολάμβαναν ένα χαλαρό βράδυ ως ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

Μάλιστα, η Μαργαρίτα μπήκε στο στούντιο του Samano και έπιασε το μικρόφωνο και αφιέρωσε ένα τραγούδι στον αγαπημένο της Χρήστο – «Πότε θα μου βάλει το στεφάνι;» αναρωτήθηκε- και ο Τζιοβάνι έστειλε ένα θερμό μήνυμα στα ιταλικά στη γυναίκα του και την κόρη του στη Ρόδο.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Αποστολάκης, αυτή ήταν η τελευταία έξοδος για φέτος στο μαγειρικό ριάλιτι του Star αφού ο διαγωνισμός φτάνει στο τέλος του.

Exit mobile version