MasterChef: Οι αφιερώσεις των παικτών στο Samano Radio του Κουτσόπουλου

masterchef-5:-oi-afieroseis-ton-paikton-sto-samano-radio-tou-koutsopoulou

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας που κέρδισε την τελευταία ομαδική δοκιμασία στο «MasterChef 5» έκαναν ποδαρικό στο νέο εστιατόριο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου Samano Radio Restaurant.

Η κόκκινη ομάδα ήταν η νικήτρια στην χθεσινή ομαδική δοκιμασία στο «MasterChef 5» και το γιόρτασε με μια έξοδο στο καινούργιο Samano Radio Restaurant του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην Πλάκα, όπου «στεγάζεται» και ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός Samano Radio του γνωστού σεφ.

Έτσι, την ώρα που οι έξι παίκτες της κίτρινης και μπλε ομάδας διαγωνίζονταν για την ασυλία, ο Αλέξανδρος, η Μαργαρίτα και ο Τζιοβάνι απολάμβαναν ένα χαλαρό βράδυ ως ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

Μάλιστα, η Μαργαρίτα μπήκε στο στούντιο του Samano και έπιασε το μικρόφωνο και αφιέρωσε ένα τραγούδι στον αγαπημένο της Χρήστο – «Πότε θα μου βάλει το στεφάνι;» αναρωτήθηκε- και ο Τζιοβάνι έστειλε ένα θερμό μήνυμα στα ιταλικά στη γυναίκα του και την κόρη του στη Ρόδο.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Αποστολάκης, αυτή ήταν η τελευταία έξοδος για φέτος στο μαγειρικό ριάλιτι του Star αφού ο διαγωνισμός φτάνει στο τέλος του.

βραζιλιανικη σειρα ο αλεξης

Showbiz: Ο Παππάς από το Survivor σε βραζιλιάνικη καθημερινή σειρά

masterchef:-to-kraksimo-tou-twitter-ston-ioanni

MasterChef: Το κράξιμο του twitter στον Ιωάννη