MasterChef: Ο τελικός, ο νικητής και οι μονομαχίες που έρχονται

masterchef:-o-telikos,-o-nikitis-kai-oi-monomachies-pou-erchontai

Μαργαρίτα ή Διονύσης; Ποιος θα είναι ο νικητής του MasterChef; Το μαγειρικό ταξίδι τελειώνει σε λίγες μέρες, ο τελικός έχει πάρει… φωτιά και ο τίτλος θα ανακοινωθεί live. Πότε θα γίνουν όλα αυτά; Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Το MasterChef τελειώνει και λίγα βήματα μένουν για να μάθουμε τον φετινό νικητή. Μαργαρίτα και Διονύσης έχουν ριχτεί στη μάχη, με το προβάδισμα να διατηρεί η γυναίκα του τελικού με 8 βαθμούς έναντι 7 του συμπαίκτη της.

Η πρώτη δοκιμασία ήταν ομαδική, ενώ το δεύτερο και το τρίτο μέρος του τελικού θα διεξαχθούν στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα.

{https://www.youtube.com/watch?v=p4nIFB4M6yw}

Οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, τους υποδέχτηκαν στο Sani Resort στην Κασσάνδρα όπου θα δοθεί η τελευταία μονομαχία.

Πότε είναι τα τελευταία επεισόδια Δευτέρα 07/06 στις 21:00 Τετάρτη 09/06 στις 21:00 με τη live ανακοίνωση του νικητή Τι θα δούμε τη Δευτέρα; Καμπάνες, ένας εκλεκτός καλεσμένος και μία μάχη που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Μαργαρίτα και ο Διονύσης καλούνται να αφήσουν τη φαντασία τους και να αντιγράψουν πιάτα υψηλών γαστρονομικών προδιαγραφών και αξίας δύο αστεριών Michelin.

{https://www.instagram.com/p/CPodrxiq-6M/}

Πότε είναι ο τελικός Το τελευταίο επεισόδιο του MasterChef είναι την Τετάρτη 9 Ιουνίου στις 21:00 με την τελευταία δοκιμασία. Ο νικητής θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση και μέχρι τις 00:15 θα ξέρουμε αν θα έχουμε τον νέο Έλληνα MasterChef ή την πρώτη Ελληνίδα MasterChef.

Διαβάστε επίσης »

Χamos

Αλ. Τσίπρας: Ανάπτυξη για όλους και όχι για λίγους, όπως σχεδιάζει ο κ. Μητσοτάκης

Χamos

Σε ιστορικώς χαμηλά επίπεδα κυμαίνεται το περιθώριο των ελληνικών ομολόγων