MasterChef: Ο αποχωρησμός του αρχηγού και η οργή του δεν αφήνει κανέναν ανέγνωστο

Πραγματικά το λέω, στην αποχώρηση δεν θα ήθελε να είναι κάτω μαζί μου ούτε ο Θεός” υπογράμμισε ο παίκτης του MasterChef.

Σε μια κίνηση πρωτόγνωρη, για τα δεδομένα του φετινού MasterChef, επέλεξε να προχωρήσει η γκρι μπριγάδα όταν συνάντησε τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο νέο επεισόδιο της Πέμπτης στο STAR. Κι αυτό μιας και τα περισσότερα μέλη της ομάδας αποφάσισαν να… καθαιρέσουν τον αρχηγό τους.

Έτσι, τον λόγο πήρε ο Λευτέρης για να ανακοινώσει στους σεφ και κριτές του ριάλιτι μαγειρικής αυτή την απόφαση. Και μόνο αυτό, δε, στάθηκε ικανό για να εκνευρίσει τον Άνχελ ο οποίος και γνώριζε πως τα επόμενα λεπτά δεν θα ήταν πια ο αρχηγός της μπριγάδας του. “Είχαμε πάρα πολύ κακή απόδοση στη δοκιμασία, δεν θέλω να κρυφτώ, νιώθω ότι είμαι υπεύθυνος οπότε το είχα πει και στα παιδιά. Ότι δηλαδή, εάν δεν το νιώθουν ότι μπορώ πια να τους εμπνεύσω είτε οτιδήποτε άλλο, θα παραιτηθώ και από μόνος μου οπότε θα ήθελα να το κάνω από σήμερα για να μπορώ και να ψηφιστώ”.

“Παραιτείσαι ή σε καθαιρούν;” ρώτησε τότε εύλογα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να απαντήσει ο Άνχελ πως “είναι και τα δύο, σεφ”.

“Αφήνοντας την κονκάρδα, 100% θα φορέσω την μαύρη ποδιά ως υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά δεν με αγχώνει αυτό. Πιστεώ πάρα πολύ σε μένα, θέλω να είμαι ο πρώτος παίκτης ο οποίος θα φέρει 10 σε δοκιμασία αποχώρησης και, πραγματικά το λέω, στην αποχώρηση δεν θα ήθελε να είναι κάτω μαζί μου ούτε ο Θεός” επισήμανε λίγο αργότερα, εμφανώς εκνευρισμένος, ο 28χρονος πρώην πια αρχηγός της γκρι μπριγάδας μιλώντας στην κάμερα του MasterChef το βράδυ της Πέμπτης στο STAR.

Written by admin

Οι δηλώσεις του Πιρς Μπρόσναν για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ

Ο ρόλος της φαρμακευτικής κάνναβης στη θεραπεία του χρόνιου πόνου