Μαρίνα Σάττι: Η σχέση της με γνωστό ηθοποιό και ο επεισοδιακός χωρισμός τους

Latest

Η Μαρίνα Σάττι είναι το νέο hot όνομα που είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν, μετά την επιλογή της για να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision 2024.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του παρελθόντος, η γνωστή τραγουδίστρια διατηρούσε δεσμό με τον Ιβάν Σβιτάιλο, την εποχή που είχε βγάλει το τραγούδι «Μάντισσα».

Διαβάστε επίσης: Τι σημαίνει η απόρριψη της παρέμβασης του Παναθηναϊκού

Το ζευγάρι έμεινε μαζί για περίπου 3 χρόνια ενώ συνεργάστηκαν και επαγγελματικά στο μιούζικαλ Δαίμονες, το 2013, στο πλευρό της Άννας Βίσση.

Ο χωρισμός τους μάλιστα ήταν επεισοδιακός καθώς ο Ιβάν απαθανατίστηκε σε τρυφερά ενσταντανέ με την Βασιλική Τρουφάκου, μετά την γνωριμία και τη συνεργασία τους στο Rocky Horror Show και το Κάτω Παρτάλι. Μάλιστα εκείνη την περίοδο τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Ιβάν να βρίσκεται ακόμα σε σχέση με την Μαρίνα και την Βασιλική Τρουφάκου να διατηρεί μακροχρόνια σχέση.

Ιβάν Σβιτάιλο: «Βίωσα bullying γιατί έκανα μπαλέτο – Με φώναζαν “Αλβανό” ενώ ήμουν Ουκρανός»
Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε ο Ιβάν Σβιτάιλο στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», μιλώντας μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που έχει βιώσει.

Ο ηθοποιός και χορευτής είναι πανευτυχής που θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς και βλέπει την οικογένειά του να μεγαλώνει.

«Νιώθω υπέροχα που θα γίνω για δεύτερη φορά πατέρας και μεγαλώνει η οικογένεια. Ήμασταν μαζί με τη γυναίκα μου όταν μάθαμε ότι είναι έγκυος. Το θέλαμε και οι δυο», είπε αρχικά ο Ιβάν Σβιτάιλο.

«Δεν είχα σχέσεις με τον πάτερα μου»
Στη συνέχεια, έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση του με τον πατέρα του αλλά και το bullying που δέχτηκε τα πρώτα χρόνια που βρέθηκε στην Ελλάδα.

«Για 20 χρόνια δεν είχα σχέσεις με τον πάτερα μου. Ήταν βαριά αλκοολικός και κάποια στιγμή έχασε τη συνείδησή του. Δεν μπορούσα να έχω μια ουσιαστική επικοινωνία», είπε και συμπλήρωσε πως είχε πάρει κιλά εξαιτίας του πένθους για την «απώλειά» του.

«Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα βίωσα bullying γιατί ήμουν ένα αγόρι 10 χρονών που έκανε μπαλέτο. Όταν ήμουν μικρός με φώναζαν «Αλβανό» ενώ ήμουν Ουκρανός», δήλωσε.

Πολλές ήταν οι δουλειές που έκανε ο Ιβάν Σβιτάιλο όταν αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες. Δούλεψε σε κουζίνα, σε μεταφορές και ως σερβιτόρος.

Αυτή την περίοδο, ο Ιβάν Σβιτάιλο ξεκινά γυρίσματα για μία κωμωδία που θα προβληθεί στην ΕΡΤ.

«Όταν δυσκολευόμουν οικονομικά έκανα κι άλλες δουλειές. Δούλεψα σε κουζίνα, μεταφορές, σερβιτόρος. Τώρα ξεκινάω γυρίσματα για μια κωμωδία στην ΕΡΤ», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Η ανεκδοτάρα της ημέρας στο ινστιτούτο: Το αδυνάτισμα, η ξανθιά και ο μαύρος

Μπέττυ Μαγγίρα: Η ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη μέσα από έξι φωτογραφίες