Μαρίνα Πατούλη: Τα καρφιά μετά την οικειοθελή αποχώρηση απo το Just The 2 Of Us

– Δεν με αφορά η κριτική της επιτροπής

Απρόσμενη τροπή πήρε το live του J2US το Σάββατο αφού η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε την αποχώρησή της ξαφνιάζοντας τον Νίκο Κοκλώνη, την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό.

Η Μαρίνα Πατούλη και ο Θάνος Πετρέλης ερμήνευσαν το τραγούδι «Το Χειροκρότημα», ωστόσο, δέχθηκαν αυστηρή κριτική από την Δέσποινα Βανδή, η οποία τους ανέφερε:

 

«Δεν ήταν ο τόνος της, Θάνο! Ευτυχώς σήμερα δεν ψηφίζει ο κόσμος. Ήταν η πιο λάθος επιλογή που έχω ακούσει μέχρι σήμερα. Αυτό το τραγούδι ήταν για σένα. Δηλαδή θα έπρεπε να φροντίσεις να την βοηθήσεις, το τραγούδι να είναι στη δική της τονική και να ακουστεί.

Σε κάποια μέρη, εκεί στα κουπλέ, ήταν τόσο χαμηλά που ήταν σαν να σολάρεις μόνος σου. Θα έπρεπε να αλλάξετε τόνο για να την βοηθήσεις ή να αλλάξετε τραγούδι. Να πάει ο τόνος πάνω της.

Βρε Θάνο μου, αγαπημένε μου, δεν ήταν το σωστό τραγούδι. Πήγε χαμηλά, αλλά για να σταθεί ένας άνθρωπος που τραγουδάει χαμηλά σημαίνει ότι πρέπει να έχει μια σταθερότητα. Δεν είναι εύκολο. Να αλλάζατε τραγούδι, βρε Θάνο μου.

Αυτό ήταν ένα τραγούδι που την εξέθεσε, και προσωπικά αισθάνθηκα κιόλας ότι δεν το ήθελε. Πήγαινε πάνω στη σκηνή σαν να έκλαιγε πριν και βγήκε. Εσένα Θάνο μου σε άκουσα, σε χάρηκα, πολύ ωραία ήταν αλλά την Μαρίνα δεν την ακούσαμε καθόλου».

Σε δηλώσεις της στον Θανάση Πασσά και την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε ότι, «Δεν είμαι πικραμένη. Εμένα δεν με αφορά η κριτική της επιτροπής, αν είπα τον τόνο καλά. Αν το τραγούδι πρώτη, δεύτερη φωνή, εγώ μένω στον στίχο. Σε έναν εξαιρετικό στίχο με ιδιαίτερη βαθύτητα νοήματος».

Η Γη Της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς spoiler: ΣΟΚ Ο Μάνος “βάφει” τα χέρια του με αίμα

Άγριες Μέλισσες spoiler: Μελέτης – Κορίνα παντρεύονται!