Μαριάντα Πιερίδη για Αλέξη Γεωργούλη: Δεν έχουμε το δικαίωμα να τον δικάζουμε πριν γίνει το οτιδήποτε

H Μαριάντα Πιερίδη τοποθετήθηκε κι εκείνη σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία εις βάρος του για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τόνισε πως τέτοια θέματα θα πρέπει να τα χειριζόμαστε με προσοχή, καθώς η δίκη δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα.

«Έχουμε καταδικάσει έναν άνθρωπο, πριν καν γίνει το δικαστήριο. Ό,τι είναι να γίνει, θα το κρίνει το δικαστήριο. Εγώ δεν είμαι δικαστής και θεωρώ ότι δεν έχω το δικαίωμα ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος να τον δικάζει πριν γίνει το οτιδήποτε», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε μάλιστα, πως: «Όπως πρέπει να προστατεύεται το θύμα, έτσι πρέπει να προστατεύεται και ο θύτης. Δεν γίνεται να τα ισοπεδώνουμε όλα έτσι».

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ο Αλέξης Γεωργούλης να αθωωθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση. «Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, μπορεί να μην είναι αυτή, αλλά μπορεί και να είναι, που άδικα κατηγορείται ένας άνθρωπος, αλλά μετά ποτέ δεν επανέρχεται εκεί που ήταν. Αν καταδικαστεί, εύχομαι στη γυναίκα να καταφέρει να επανέλθει. Αν όμως, αθωωθεί, τι θα κάνουμε μετά;», αναρωτήθηκε κλείνοντας.

Ελευθερία Ελευθερίου: «Ελεγαν δεν την ψηφίζετε για να έχει γκόμενα ο Μάριος στο Survivor»

Τανιμανίδης για Dragons Den: «Του χρόνου θα πάει καλύτερα»