Ελευθερία Ελευθερίου: «Ελεγαν δεν την ψηφίζετε για να έχει γκόμενα ο Μάριος στο Survivor»

Με φόρα από τον… Άγιο Δομίνικο εισέβαλε η Ελευθερία Ελευθερίου, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» για να συναντήσει τον Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΪ.

Η νεαρή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor All Star μίλησε για τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο ριάλιτι επιβίωσης και βεβαίως τα αντίπαλα στρατόπεδα

Ειδικότερα, η Ελευθερία Ελευθερίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι η πρώτη εβδομάδα που χάνουμε την εβδομαδιαία ασυλία, πάμε στη δεύτερη εβδομάδα και χάνεται ξανά η ασυλία, δεν ψηφίζομαι και για αυτό ξεκίνησε ο κακός χαμός. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Ενώ ήταν όλα μια χαρά, εκεί ξεκίνησαν όλα. Χάνεται η ασυλία, δεν βγήκα υποψήφια και ξεκινάει το απέναντι στρατόπεδο από την παρέα του Μάριου. Συγκεκριμένα, ο Στάθης είχε πει κάποιες άσχημες βρισιές στον Στέλιο Χανταμπάκη με την παρουσία του Μάριου και του Σάκη».

«Μεταξύ άλλων είχε πει πως «δεν ψηφίζετε την Ελευθερία για να έχει γκόμενα ο Πρίαμος στο παιχνίδι! Γκόμενα φεύγει, γκόμενα έρχεται». Δηλαδή επειδή δεν βγήκα υποψήφια, για κάποιο λόγο τα έβαλαν με τα παιδιά. Το θεωρώ όμως τελείως ανούσιο για μια ασυλία να ξεκινάς και να χτυπάς».

«Ξεκίνησαν όλα από εκείνη την ημέρα. Έκατσα λίγο καιρό αλλά συνέβησαν τόσα πολλά που νομίζω ότι θέλω ένα ολόκληρο Καλό Μεσημεράκι για να σας τα πω» πρόσθεσε, επίσης, η Ελευθερία Ελευθερίου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Σάκης Ρουβάς: Η φωτογραφία με τον γιο του Απόλλωνα και το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλιά του

Μαριάντα Πιερίδη για Αλέξη Γεωργούλη: Δεν έχουμε το δικαίωμα να τον δικάζουμε πριν γίνει το οτιδήποτε