Μαρία Σολωμού: Είναι αβάσταχτο… Έχω επισκεφτεί ψυχολόγο


Η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Enjoy και στη Μαρία Ανδρέου, αποκάλυψε ότι δεν θα πήγαινε σε σύμβουλο σχέσεων ωστόσο όταν ένιωσε την ανάγκη επισκέφτηκε ψυχολόγο.

Ο Γάλλος φιλόσοφος Ζαν Κοκτό έλεγε «διατρέχουμε τον κίνδυνο να μας πάρουν στα σοβαρά, κάτι που είναι η αρχή του τέλους». Βλέποντας τη «Βερβερίτσα» σκέφτηκα ότι ο Νίκος Μουτσινάς πάντα αποδομεί, σαρκάζει αλλά και αυτοσαρκάζεται. Σοβαρός μεν, αλλά ουχί σοβαροφανής…

Αυτός είναι και ο κοινός μας κώδικας με τον Νίκο: ο αυτοσαρκασμός. Είναι τρελά εγωκεντρικό να πιστεύεις ότι όσα κάνεις είναι φοβερά και πολύ σπουδαία. Είναι αβάσταχτο να νομίζεις ότι όλα είναι σημαντικά και ουσιαστικά. Με τον Νίκο ξεχωρίζουμε την πλάκα από τη σάχλα, τη σοβαρότητα από την υποκρισία και τη σοβαροφάνεια. Νομίζω ότι αν δεν ταιριάζαμε ως χαρακτήρες δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί μια τόσο μεγάλη περιοδεία. Η περιοδεία δεν είναι δύο ώρες πάνω στη σκηνή και ο καθένας σπίτι του. Είναι ένα κοινό ταξίδι, κάθε μέρα σ’ άλλη περιοχή, που πρέπει να έχουμε κοινούς ρυθμούς αλλά και λίγο χρόνο για αυτοσυγκέντρωση, ξεκούραση, απομόνωση, για να φορτώσουν οι μπαταρίες.

Το ζευγάρι στη «Βερβερίτσα» επισκέπτεται ένα σύμβουλο σχέσεων για να σώσει το γάμο του. Θα έκανες κάτι αντίστοιχο;

Να πάω σε σύμβουλο σχέσεων; Δεν θα το επιχειρούσα. Αλλά ναι έχω επισκεφτεί ψυχολόγο, όταν το χρειάστηκα. Νομίζω ότι μια μικρή ψυχανάλυση θα βοηθούσε όλους τους ανθρώπους. Κάποιες φορές τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένα, να βρίσκεσαι σε σύγχυση και ένας ειδικός να μπορεί να σε βοηθήσει. Να βάλει σε μια τάξη τη σχέση σου.

Written by alexandros

Χίος: 90χρονος κυκλοφορούσε ρακένδυτος αλλά είχε στην τράπεζα 1 εκατ. ευρώ!

Σοκ στο Άργος: Ετοίμασε τα ρούχα για την κηδεία του και αυτοκτόνησε