Μαρία Αλιφέρη: «Η Αλίκη τα είχε εξομολογηθεί μόνο σε μένα»

Η Μαρία Αλιφέρη έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στη Παναγιώτη Βαζαίο.

Έχετε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Μαρία Αλιφέρη είναι ευτυχισμένη στη ζωή της;

Αποτελεί στάση ζωής για εμένα να κρατήσω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Θεωρώ πως, όταν εκτιθέμεθα δημόσια, είμαστε ένα είδος παραδείγματος για τα νέα παιδιά. Δεν έχει νόημα το μήνυμα που περνάμε να είναι πώς τρώω, πώς κοιμάμαι, πώς ερωτεύομαι, δεν προσφέρουν αυτά τίποτα. Είμαι ευτυχισμένη στη ζωή μου γιατί έχω γαληνεμένο εσωτερικό κόσμο, κάτι που ήθελα πολλά χρόνια στη ζωή μου, και είμαι ευγνώμων για τον κόσμο που με έχει αγκαλιάσει.

Δεν το ήθελα ποτέ και δεν το προκάλεσα ποτέ. Όταν με κυνηγούσαν ένα διάστημα της ζωής μου φωτογράφοι και κάμερες, ζήτησα πολύ ευγενικά να σεβαστούν την προσωπική μου ζωή και το έκαναν. Το χρωστάω αυτό στον δημοσιογραφικό κόσμο.

Είναι αλήθεια ότι είστε η μόνη ηθοποιός που κατάφερε να περάσει εισπρακτικά την Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Στην μεγάλη μου περιοδεία, ήμουν ο καημός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, γιατί ήμουν η μόνη που έσπασα όλα τα ταμεία από τα εισιτήρια. Κι όμως συνέβη να την ξεπεράσω τότε με την παράσταση «Ένας ιππότης με τη Βασούλα» το οποίο ήταν πρωτοφανές. Η Αλίκη βέβαια δεν είχε να φοβηθεί τίποτα, απλά της είχε κάνει τεράστια εντύπωση. Είμασταν φίλες πολύ καλές. Ήξερε τα πάντα για μένα η Αλίκη. Γνωριστήκαμε στην αρχή της καριέρας μου και στο τέλος… Είχαμε μια μακρά γνωριμία. Ήταν ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος. Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη γίναμε φίλες προς το τέλος της ζωής της. Ωστόσο την γνώριζα από τα ξεκινήματά μου. Την λάτρεψε μια ολόκληρη Ελλάδα, ήταν ένα ξεχωριστό πλάσμα. Στο τέλος είχαμε πολλές αλληλο-εξομολογήσεις αλλά είναι προσωπικές και δεν θα ήθελα να επεκταθώ. Ξέρω πολύ προσωπικά πράγματα για τη ζωή της. Ιστορίες που δεν μαθεύτηκαν ποτέ, που τα είχε εξομολογηθεί μόνο σε μένα… Φυσικά αυτές τις εξομολογήσεις που είχαμε δεν πρόκειται να τις αποκαλύψω ποτέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Latest

«Καρφί» Ελένης Χατζίδου σε Μαρία Κορινθίου – «Γιατί δεν το λες στην κάμερα και το λες σε μένα;

Ιβάνα Κνολ: Η πιο σέξι οπαδός του Μουντιάλ «χτύπησε» και το Champions League (ΦΩΤΟ & VIDEO)