Μαλλιά 2022 – Χαμηλή αλογοουρά: Οι ωραιότεροι τρόποι να υιοθετήσεις το minimal chic χτένισμα

Η χαμηλή αλογοουρά ήταν και παραμένει ένα από τα πιο κομψά και minimal haistyles. Παράλληλα όμως την έχεις συνδέσει και με την ανεμελιά των 70’s όπου τα μαλλιά ήταν ανεπιτήδευτα μαζεμένα και χωρίς υπερβολές. Και τώρα έρχονται οι hairstylists στα παρασκήνια των fashion shows της σεζόν να επαναφέρουν στο προσκήνιο τις χαμηλές αλογοουρές στις ωραιότερες εκδοχές τουςς. Τις στόλισαν με αξεσουάρ όπως μεγάλοι, φιόγκοι, μεταξωτά υφάσματα, κορδέλες και πέρλες αλλά και με περίτεχνα πιασίματα που μπορείς να αντιγράψεις μόνη σου.

Πρόκειται για ένα hairstyle κατάλληλο τόσο για το γραφείο όσο και για τις επίσημες ή πιο casual εμφανίσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις στη συνέχεια τις προτάσεις των experts και να πιάσεις χαμηλά, σφιχτά ή πιο χαλαρά τα μαλλιά σου.

Μια μαύρη, βελούδινη κορδέλα δεμένη σε φιόγκο είναι ο πιο απλός τρόπος να αναβαθμίσεις ακόμη και την πιο απλή, χαμηλή αλογοουρά. Με μία κίνηση δημιουργείς το χτένισμα που θα αναβαθμίσει το beauty look.

Χωρίστρα στη μέση και τα μεσαίου μήκους μαλλιά πιασμένα με μια λεπτή τούφα που στριφογυρίζεις στη βάση και στερεώνεις με ένα pin.

Ένα pin με πέρλα αρκεί για να χαρίσει την chic πινελιά στην κυματιστή αλογοουρά σου.


Έξτρα όγκος και κυματισμοί στην κορυφή με punk διάθεση που συνδυάζεται με sleek αλογοουρά πιασμένη με ένα εκκεντρικό λαστιχάκι. Ο glam τρόπος. Θα χρειαστείς αλυσίδες με τις οποίες θα στολίσεις την λαμπερή και sleek αλογοουρά.Αυστηρή χωρίστρα στην άκρη που τονίζεται ακόμη περισσότερο με μια μια σειρά από μικρά κρύσταλλα. Η αλογοουρά είναι κομψή και ίσια.

Curly, με υπερβολικό όγκο και στολισμένη με χρυσό νήμα.

Μαίρη Χρονοπούλου: Έπιπλα αντίκες, συλλογή από μινιατούρες και ταμπακέρες, πισίνα… Το σπίτι της το ζηλεύουν όλοι

Σοφία Χατζηπαντελή: Η κριτής του GNTM χωρίς ενωμένα φρύδια – φώτο