Μαίρη Βυτινάρος: Μας ΧΑΖΕΨΕ με το σταυροπόδι της

Είναι γεγονός ότι η πρώην coach του GNTM, Μαίρη Βυτινάρος απο την στιγμή που πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα μας εξέπληξε με δύο βασικά της προσόντα.

Εκτός του ότι είναι μια δίμετρη κουκλάρα, η Μαίρη είναι και μια πολύ απλή κοπέλα που δεν φοβάται να φάει σουβλάκια ή ακόμα και παϊδάκια, σε κάποια απο τις βόλτες που κάνει στην Αθήνα, που όπως δείχνει την λατρεύει!

Το μοντέλο με τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά και τα δίμετρα πόδια της απολαμβάνει την Αθήνα όσο καμία άλλη και συχνά ανεβάζει φωτογραφικό υλικό και βίντεο απο τις βόλτες που κάνει στην πρωτεύουσα, αλλά και σε μέρη κοντά απο αυτή.

Είτε στη Πλάκα, είτε στο Σούνιο, το μοντέλο δείχνει το πόσο απλή είναι και πόσο προσιτή σε όλους, ενώ πάντα κυκλοφορεί με το χαμόγελο στα χείλη, σε αντίθεση απο τις δικές μας super star του instagram, που οι περισσότερες έχουν καβαλήσει ένα τεράστιο καλάμι!

Μέσα απο τα stories που ανεβάζει στο instagram, μας έδειξε τον αδερφό της, ο οποίος είναι πραγματικός κούκλος και αυτός και τον οποίο το μοντέλο και πρώην coach του GNTM, πήγε για παϊδάκια.

Όχι μόνο τα έφαγε, αλλά και τα βουτούσε μέσα στο τζατζίκι πιάνοντας τα με τα χέρια όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος! Για όσους δεν καταλάβανε μιλάμε για αρνίσια παϊδάκια και όχι σούσι που είναι της μόδας!

Για του λόγου το αληθές δείτε το βίντεο εδώ και στην συνέχεια έρχεται και το καλό!

Επειδή όμως όταν μιλάμε για την Μαίρη Βυτινάρος μιλάμε για ένα απο τα ομορφότερα μοντέλα που έχουν πατήσει το πόδι τους στην Ελλάδα, η Ελληνοαυστραλή μας άφησε με το στόμα ανοικτό με μια φωτογραφία σκέτο πειρασμό!

Δείτε το επικό σταυροπόδι της

Το viral βίντεο φωτιά με την Μπέττυ Μαγγίρα ντυμένη αστυνομικό που τα πετάει ΟΛΑ

Ελένη Βουλγαράκη: Μας καθήλωσε με τα καλλίγραμμα πόδια