Ελένη Βουλγαράκη: Μας καθήλωσε με τα καλλίγραμμα πόδια

Έχει βαλθεί να μας τρελάνει η Ελένη Βουλγαράκη! Ο χώρος της τηλεόρασης ανατρέπεται διαρκώς τις τελευταίες ημέρες και ήδη έχουμε μια απροσδόκητη είδηση!

Η γοητευτική Ελένη, γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και πανελίστρια της Σίσσυ Χρηστίδου, φαίνεται πως είναι έτοιμη να μετακομίσει στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Με μια αναπάντεχη ανάρτηση στα social media, η Ελένη Βουλγαράκη αποκάλυψε μια πρώτη γεύση από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, την οποία η αλήθεια είναι ότι σπάνια μοιράζει απλόχερα.

Με δύο φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στον δρόμο έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και να αναστατώσει τους φαν της.

Στις φωτογραφίες αυτές, η Ελένη ποζάρει με αυτοπεποίθηση και αισθησιασμό, φορώντας ένα μπλε μαγιό απο πάνω που αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Μια μωβ κοντή φούστα αποκαλύπτει όλο το μεγαλείο των ποδιών της, προσδίδοντας έναν αέρα θηλυκότητας που σαγηνεύει όλα τα βλέμματα πάνω της. Όλο το σύνολο ολοκληρώνεται με τις εντυπωσιακές κίτρινες ψηλοτάκουνες γόβες που δένουν εκθαμβωτικά στους αστραγάλους της.

Η ανάρτησή της προκάλεσε πανικό στους followers της, ενώ οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν γρήγορα. Η ομορφιά, ο σαγηνευτικός της χαρακτήρας και ο αυθορμητισμός της Ελένης όπου συγκέντρωσε πολύ θετικά σχόλια και ενθουσιώδεις αντιδράσεις από το κοινό.

Σίγουρα όταν θα την δείτε θα μείνετε με το στόμα ανοικτό! Δείτε την …

Μαίρη Βυτινάρος: Μας ΧΑΖΕΨΕ με το σταυροπόδι της

Σε κακή κατάσταση ο Πέτρος Κωστόπουλος: Έχασε 50 εκατομμύρια ευρώ στη Μύκονο, οικονομική καταστροφή