Μαίρη Συνατσάκη: “Η ιδέα να αποκτήσω ένα παιδί ήρθε μαζί με τον άνθρωπο, τον Ίαν” (VIDEO)

Η «Η ιδέα να αποκτήσω ένα παιδί ήρθε μαζί με τον άνθρωπο, τον Ίαν», εξήγησε και συνέχισε: «Αν σκεφτείς ότι στο πλασματάκι που έχεις απέναντί σου πρέπει να φέρεσαι όπως θα ήθελες να σου φέρονται, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να διαβάσεις πολλά βιβλία».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το μεγάλωμα του παιδιού της, η Μαίρη Συνατσάκη εξήγησε πως η ψυχοθεραπεία που κάνει όλα αυτά τα χρόνια την έχει βοηθήσει σημαντικά. «Εντάξει, καλά τα καταφέρνει η Μαιρούλα, αλλά έχει και 14 χρόνια ψυχοθεραπείας στην πλάτη», δήλωσε κλείνοντας έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, δύο μήνες μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Η γνωστή YouTuber έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά και εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι».

«Είναι η έξοδος του μήνα. Έχω φύγει σήμερα πρώτη φορά πιο μακριά από τα έξι μέτρα από το μωρό. Είναι έξω στο πάρκινγκ με τον Ίαν», δήλωσε αρχικά.

«9 μήνες μέσα, 9 μήνες έξω λένε οι σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδοι. Σου παίρνει 9 μήνες για να γίνει αυτή η αποσύνδεση. Αυτό είναι το σωστό», συμπλήρωσε, ενώ τόνισε πως δεν είχε ποτέ στο μυαλό της έντονα την ιδέα να αποκτήσει παιδί.

«Η ιδέα να αποκτήσω ένα παιδί ήρθε μαζί με τον άνθρωπο, τον Ίαν», εξήγησε και συνέχισε: «Αν σκεφτείς ότι στο πλασματάκι που έχεις απέναντί σου πρέπει να φέρεσαι όπως θα ήθελες να σου φέρονται, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να διαβάσεις πολλά βιβλία».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το μεγάλωμα του παιδιού της, η Μαίρη Συνατσάκη εξήγησε πως η ψυχοθεραπεία που κάνει όλα αυτά τα χρόνια την έχει βοηθήσει σημαντικά. «Εντάξει, καλά τα καταφέρνει η Μαιρούλα, αλλά έχει και 14 χρόνια ψυχοθεραπείας στην πλάτη», δήλωσε κλείνοντας

Λέων Γιοχάη: Ο επενδυτής του Dragons’ Den που έχασε 10 εκατ. ευρώ και τα «έχτισε» τα πάντα από την αρχή – φωτογραφιες

Κόλαφος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ίσως ακουστεί χοντρό, αλλά ο Βλάσσης Μπονάτσος…»