Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Ποζάρει με το μπικίνι της και προκαλεί ταραχή – Απίθανη η πίσω όψη της (ΦΩΤΟ)

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και φυσικά ενημερώνει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες.

Η γνωστή dj και ραδιοφωνική παραγωγός ξέρει πολύ καλά πώς να προκαλεί «εμφράγματα» στον ανδρικό πληθυσμό και αυτό ακριβώς κάνει με τις αναρτήσεις της.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ανέβασε μερικές φωτογραφίες στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει –γι’ ακόμα μία φορά- με πλάτη στο φακό.

Οι φωτογραφίες της προκάλεσαν «ταραχή» στα σχόλια.

Για τον σύντροφό της, το ντύσιμο που επιλέγει αλλά και τα σχόλια που ακούει στις εμφανίσεις της μίλησε, τον Νοέμβριο του 2022, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου στους δημοσιογράφους.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή dj έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που τη συνάντησαν σε βραδινή εκδήλωση και απόσπασμα από αυτές προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha.

«Είμαι πολύ τυχερή, γιατί ο σύντροφός μου δεν ζηλεύει καθόλου. Του αρέσει να ντύνομαι σέξι. Όταν είμαι με φόρμες μου λέει ”πώς είσαι έτσι σήμερα;”. Φόρμες μόνο στο γυμναστήριο και αυτές δεν τις πολυαποδέχεται, προτιμάει τα κολάν. Γενικά τα στενά για να αναδεικνύω το σώμα μου», είπε αρχικά.

Τέλος, μίλησε για τα σχόλια που ακούει στον δρόμο για την εμφάνισή της και ιδιαίτερα για το σώμα της. Ακόμα και ο σύντροφός της, δεν άντεξε και τη σχολίασε, όταν την είδε στον δρόμο. «Δεν φαντάζεσαι τι μου λένε όταν με βλέπουν από πίσω να περπατάω» είπε.

Χωρισμός Ρουβά – Ζυγούλη; Στον δικηγόρο για το διαζύγιο!

Τζένιφερ Λόπεζ: Έγινε 54 και το σώμα της δεν «παίζεται» – Ο αισθησιακός χορός και οι πόζες με τα εσώρουχα (ΦΩΤΟ & VIDEO)