Μαύρο ρόδο spoiler: Σοκ! Ο Πέτρος κατηγορούμενος – Τί έχει συμβεί;

Η Όλγα, αποφασισμένη να κερδίσει ξανά τον Πέτρο, αποκαλύπτει στην αδελφή της όλη την αλήθεια για το στοίχημα. Αυτό τσακίζει την Ελισάβετ, η οποία ζητά από την Ηγουμένη να μην επιτραπεί ξανά η πρόσβαση του Πέτρου στο μοναστήρι.

Δύσκολες μέρες έρχονται για τους πρωταγωνιστές της σειράς. Ο Πέτρος θα οδηγηθεί στη φυλακή, με αποτέλεσμα η οικογένειά του να σοκάρεται, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Ποιος είναι ο λόγος και τι θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο;
Όταν εκείνος συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί, τρελαίνεται. Θέλει όσο τίποτα να μιλήσει στην αγαπημένη του, να της πει όλη την αλήθεια για το στοίχημα, αλλά και για τα συναισθήματά του..

Έτσι, εισβάλλει κρυφά τη νύχτα στο μοναστήρι, σκαρφαλώνοντας. Οι κρυφές του “εισβολές” συνεχίζονται, καθώς η Ελισάβετ αρνείται να τον πιστέψει.. Για πολλά βράδια, ο Πέτρος σκαρφαλώνει και προσπαθεί να μιλήσει στην αγαπημένη του, όμως είναι μάταιο.
Η Ηγουμένη γίνεται έξαλλη με την μοναχή Ελισάβετ και όλα κρέμονται από μία πολύ λεπτή κλωστή..
Σύντομα, οι μοναχές θα ανακαλύψουν πως κάποιος μπαίνει τις νύχτες στη Μονή και θα μείνουν ξάγρυπνες για να τον πιάσουν στα πράσα. Μόλις δουν πως είναι ο Πέτρος, θα καλέσουν την αστυνομία, με αποτέλεσμα εκείνος να οδηγείται στη φυλακή, στη σειρά Μαύρο Ρόδο.

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος spoiler: Το μεγάλο λάθος του Στάθη που θα τον οδηγήσει στο νοσοκομείο

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος spoiler: Η Ειρήνη καταγγέλλει τον Φίλιππο στην αστυνομία