Λούκας Γιώρκας: «Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός – Αν μου έλεγε όχι, θα την πέταγα από τον γκρεμό» (VIDEO)

Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ο Λούκας Γιώρκας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για το πώς γνώρισε τη σύντροφό του, Βασιλική και το πώς της έκανε πρόταση γάμου, χρησιμοποιώντας μεγάλη δόση χιούμορ στην περιγραφή του, ενώ ακόμα ξεκαθάρισε μια παλαιότερη δήλωσή του σχετικά με το αλκοόλ και σχολίασε το 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο στη Eurovision 2023.

«Έχουμε κάνει τη βαθμολογία που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο διπλωματικό επεισόδιο. Η μουσική θα έπρεπε να ενώνει και όχι να χωρίζει. Εγώ δεν δίνω τόσο μεγάλη σημασία. Δεν φταίει η Ελλάδα, αλλά οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που το έκαναν αυτό», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής για το 4άρι που έδωσε η επιτροπή της ΕΡΤ στον Andrew Lambrou που εκπροσώπησε φέτος την Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα περί εθισμού του στο αλκοόλ ο Λούκας Γιώρκας ξεκαθάρισε: «Παρερμηνεύθηκαν τα λόγια μου και ειπώθηκε ότι έχω εθισμό από το αλκοόλ, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είχε αποτελέσει έναν τρόπο διαφυγής, αλλά στην έξοδό μου, όπως συμβαίνει με τους νέους ανθρώπους. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη δημοσιότητα που είχα και οδηγήθηκα σε ακρότητες».

Στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε ότι δεν δημοσιοποίησε εκείνος την ημερομηνία του γάμου του, η οποία είναι σε λιγότερο από ένα μήνα, ενώ είπε ακόμα και πώς γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του, Βασιλική.

«Με τη Βασιλική έτυχε να γνωριστούμε από κοινή φίλη που είχε έρθει να με δει στο κέντρο που εμφανιζόμουν τότε. Μοίρασα τα προσκλητήρια και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία του γάμου. Δεν το είπα εγώ, αν κάποιος επέλεξε να το δημοσιοποιήσει, τι να κάνουμε…», είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι «είμαστε έτοιμοι, σε λιγότερο από ένα μήνα παντρευόμαστε».

Σε ερώτηση πώς έκανε την πρόταση γάμου, ο Λούκας Γιώρκας απάντησε «γονατιστός», όπως το απαιτεί η παράδοση και συμπλήρωσε με μεγάλη δόση χιούμορ ότι «αν μου έλεγε όχι, θα την πέταγα από τον γκρεμό. Ο γάμος δεν θα είναι κλειστός, θα γίνει ένα δείπνο σε πιο κλειστό κύκλο. Σίγουρα, όμως, δεν θα ήθελα να δω ένα μικρόφωνο κάποια στιγμή μπροστά μου εκείνη τη μέρα».

Τέλος, εξομολογήθηκε ότι «με δυσκολία θα συγχωρούσα απιστία, αλλά ποτέ δεν ξέρεις ποια είναι τα δεδομένα».

Εκλογές 2023: Τράβηξε τα βλέμματα – Τι φόρεσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για να πάει να ψηφίσει στην Τρίπολη;

Latest

Επιβεβαίωσε τα σενάρια η Ζέτα Μακρυπούλια – Η ανακοίνωση που θα συζητηθεί