Λιονέλ Μέσι: H Αντονέλα τον μπέρδεψε με τον Τζόρντι Άλμπα και λίγο έλειψε να τον φιλήσει (VIDEO)

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να οδήγησε την Ίντερ Μαϊάμι στην κατάκτηση του Leagues Cup στις ΗΠΑ η Αντονέλα όμως ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση μετά το τέλος του αγώνα.

Η σύζυγος του σούπερ σταρ της μπάλας είχε τόσο μεγάλη χαρά που ο άνδρας της συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση τίτλου που έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει. Μόνο που τρέχοντας καθώς μπερδεύτηκε και παραλίγο να φιλήσει τον Τζόρντι Άλμπα.

Οι δυο τους, βέβαια, γνωρίζονται, από την περίοδο που οι δυο ποδοσφαιριστές έπαιζαν στην Μπαρτσελόνα κι έτσι η αμηχανία, μετατράπηκε γρήγορα σε γέλια.

Antonella thought Jordi Alba was Messi 😭😭😭 pic.twitter.com/hRoDwBtP0Q

— Sara 🦋 (@SaraFCBi) August 26, 2023

Ο Μέσι σκόραρε στο ντεμπούτο του στο MLS

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να πέρασε ως αλλαγή στο 60ό λεπτό της αναμέτρησης με τους Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς, η οποία διεξήχθη στο Χάρισον του Νιού Τζέρσεϊ, ωστόσο ο άσος της Ίντερ Μαϊάμι κατάφερε να «βρει δίχτυα» στο 89′ και να σημειώσει το πρώτο γκολ του στο MLS, στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Με το τέρμα του «ψύλλου» η Ίντερ Μαϊάμι «κλείδωσε» τη νίκη, καθώς επικράτησε 2-0 της ομάδας από τη Νέα Υόρκη. Αυτό ήταν το 11ο γκολ του 36χρονου σούπερ σταρ από τότε που εντάχθηκε στο δυναμικό της Ίντερ Μαϊάμι, στις 15 Ιουλίου, και «σφράγισε» την πρώτη νίκη της ομάδας από τις 13 Μαΐου, η οποία μετρούσε οκτώ ισοπαλίες και τρεις ήττες στα προηγούμενα 11 παιχνίδια της στο MLS.

Ο Μέσι δεν έκανε προθέρμανση, αλλά οι φίλαθλοι άρχισαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα να φωνάζουν το όνομά του (σ.σ. «Θέλουμε τον Μέσι»), ζητώντας να μπει στο παιχνίδι, και ξανά στο 35΄. Δύο λεπτά αργότερα ο Παραγουανός Ντιέγκο Γκόμες σημείωσε το πρώτο γκολ του, στο ντεμπούτο του στο MLS, καθώς είχε υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι πέντε ημέρες μετά τον Μέσι.

# Αντονέλα # Λιονέλ Μέσι

Πηγή

Η Γη της ελιάς spoiler: Αγώνας ζωής, η Βασιλική ξαναγεννιέται μετά το ατύχημα

Έρωτας φυγάς spoiler: Η Μαργέτα αντιμέτωπη με νέες αποκαλύψεις