Λεωνίδας Κακούρης: Η ανάρτηση που διαγράφηκε από το Instagram – Δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους, έγραφε

Ο Λεωνίδας Κακούρης αποχώρησε ξαφνικά από το καστ της παράστασης «Βασιλιάς Ληρ».

Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη και μέσα από ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου, ο ηθοποιός θα αντικατασταθεί από τον Γιάννη Νταλιάνη.

Οι λόγοι ωστόσο, που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή δεν είναι ακόμα γνωστοί.

Μετά την ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας του, ο Λεωνίδας Κακούρης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την οποία ωστόσο, διέγραψε λίγο αργότερα.

Σε αυτή, ο ηθοποιός έδειχνε το σπίτι του σε βίντεο, ενώ στη λεζάντα έγραφε: «Προς φίλους και όλους τους νέους φίλους που θα κάνουμε μέσα στο 2024 και όσους πέρασαν καλά στη γιορτή που έκανα για να γιορτάσω την επιστροφή μου στη ζωή μετά από 4 μήνες ασκητικής για να καταφέρω να αρθρώσω τον βαρύ και αθάνατο λόγο του Βασιλιά Ληρ. Δήλωσα πίστη σε έναν πολύ σκληρό και άτεγκτο Σκηνοθέτη (πλην όμως σπουδαίου και κατά βάθος παιδιού που ψάχνει στοργή και αγάπη ) Αυτά!!! Και απόψε μη πιείτε πολύ. Και σταματήστε να παίρνετε στο λαιμό σας αθώες ψυχές. Καλή μας Χρονιά!!!».

Στο βίντεο, σύμφωνα και με τη Lifo, ο Λεωνίδας Κακούρης έλεγε πως δεν αντέχει άλλο τους τοξικούς ανθρώπους, ενώ τόνισε πως προτιμά το σκυλάκι του και την ησυχία του σπιτιού του.

Έκλεισε το βίντεο, με τα εξής λόγια: «Η ψυχή μου γαρύφαλλο. Την έχω ανοίξει στους πάντες. Αυτά είναι αποτελέσματα 5 ημερών. Και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους. Θα μαζευόμαστε οι φίλοι, θα έχουμε τον καλύτερο ήχο, την καλύτερη τηλεόραση, τα καλύτερα γλυκά και τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μας. Και να χ**ω και τα Μέσα και όλα».

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Δείπνησαν στο «πιο ακριβό εστιατόριο του κόσμου» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Άννα Αμανατίδου: Αυτές είναι οι 4 φωτογραφίες της Θεσσαλονικιάς που θα σε κολάσουν