Λένα Δροσάκη: «Μετά την κατάθεσή μου στη δίκη Φιλιππίδη άλλαξε όλη μου η ζωή» (VIDEO)

Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και την απόφασή της να βρίσκεται συνεχώς παρούσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, συντροφιά με τα θύματα.

«Ήταν αρκετά δύσκολο να πάρω την απόφαση να μιλήσω δημόσια και νομίζω πως δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είναι ακόμα πολύ φρέσκο όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει. Όταν όμως κοιτάζω τον γιο μου, τον Αναστάση και λέω ότι οφείλω να αντιμετωπίσω τα πράγματα για να μάθει και εκείνος τι σημαίνει αξιοπρέπεια και σεβασμός, όφειλα να αντιμετωπίσω και εγώ πρώτα τα δικά μου για να μπορέσω να τα μάθω στο παιδί μου» δήλωσε καταρχάς η Λένα Δροσάκη.

Επιπλέον, ανέφερε ότι έκανε την επιλογή να βρίσκεται καθημερινά στο δικαστήριο επειδή αυτό ένιωθε σωστό. Ενώ, πρόσθεσε ότι μετά το κίνημα #ΜeToo αισθάνεται ότι η ελληνική κοινωνία έχει αλλάξει. Όσο για την ίδια, εκμυστηρεύτηκε ότι μετά την κατάθεσή της όλη της η ζωή έχει αλλάξει .

«Εύχομαι να ζω την κάθε ημέρα που περνάει και να είμαι παρούσα. Έχω δουλέψει πολύ στο να μην αναλώνομαι σε φόβους και αγωνίες» δήλωσε ακόμη χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι η ψυχοθεραπεία την οποία έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια την έχει βοηθήσει πολύ. «Υπήρξαν πολλές φορές που είπα ότι θέλω να αλλάξω τη ζωή μου και όντως το έπραξα. Στα 26 μου για παράδειγμα συνειδητοποίησα ότι είχα αρχίσει να μπερδεύω την αλήθεια με το ψέμα μέσα μου» φανέρωσε η Λένα Δροσάκη.

Latest

Κόλαφος η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάπου το έχασε με…»

Σάλος στον ΣΚΑΪ μεσημεριάτικα: Βγήκε… γυμνή και είχε «ατύχημα» – Το έπιασε η κάμερα!