Λειψία- Ρεάλ Μαδρίτης: Μια αναμέτρηση ικανή να κρίνει ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης

Μέσα στο 2024 ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Champions League και από τις 32 ομάδες που βρισκόταν αρχικά στην διοργάνωση στην φάση των knockout πέρασαν οι 16. Τα 8 ζευγάρια που σχημάτισε η κληρωτίδα θα παλέψουν μεταξύ τους με στόχο να συνεχίσουν στα προημιτελικά και να αποφύγουν έναν πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Η εκκίνηση της φάσης των 16 θα γίνει με τις αναμετρήσεις Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι και Λειψία-Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στις 22:00 σε ζωντανή μετάδοση αποκλειστικά από τα κανάλια Cosmote Sport στην Ελλάδα. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον από αυτούς τους δύο αγώνες συγκεντρώνει το Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης, με αμφότερες τις δύο ομάδες να διατηρούν ελπίδες για την πρόκριση.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες η Ρεάλ Μαδρίτης συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για την νίκη με την αντίστοιχη επιλογή να δίνεται σε απόδοση 2.12, την ισοπαλία σε απόδοση 3.70 και την νίκη της Λειψίας στο 3.25 στην Stoiximan. Εάν θεωρείτε οι επιθέσεις θα πρωταγωνιστήσουν, μπορείτε να επιλέξετε το over 2.5 συνολικών γκολ σε απόδοση 1.65. Αντίθετα, για όσους πιστεύουν ότι δεν θα δούμε πολλά γκολ στον αγώνα εκεί υπάρχει και η επιλογή under 2.5 συνολικών γκολ με απόδοση 2.25. Προσωπικά θα εμπιστευτώ την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι και θα ποντάρω στο διπλό της επί γερμανικού εδάφους. Στην Leon στοίχημα είναι διαθέσιμες πολλαπλές επιλογές για κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ευρώπη!

Η Λειψία αποτελεί μια ιδιαίτερη ομάδα, αφού όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ ανήκει στον όμιλο των ομάδων ποδοσφαίρου παγκοσμίως που συνεργάζονται στενά με την Red Bull. Τα τελευταία έχει καταφέρει επιτυχώς να κάνει γνωστό το όνομα της στην πλειοψηφία των φιλάθλων, κυρίως όντας ανταγωνιστική στην Bundesliga. Φέτος, στο γερμανικό πρωτάθλημα είναι στην 4η θέση σε ισοβαθμία με την Ντόρτμουντ, πίσω από Στουτγάρδη, Μπάγιερν Μονάχου και Λεβερκούζεν. Μάλιστα, έχασε 3-2 με γκολ στις καθυστερήσεις από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν στην πιο πρόσφατη της αναμέτρηση εντός των συνόρων. Στην φάση των ομίλων του Champions League τερμάτισε στην δεύτερη θέση πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι και στα knockout θα κυνηγήσει μια μεγάλη πορεία για να ισχυροποιήσει το status της στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Από την άλλη πλευρά του γηπέδου θα παραταχθεί η Βασίλισσα της Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης. Ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους όλων των εποχών με 13 κατακτήσεις Champions League και Κυπέλλων Πρωταθλητριών. Στην La liga είναι πρώτη μαζί με την Χιρόνα και θα προσπαθήσει να διατηρήσει την πρωτιά της μέχρι τέλους, παρά το γεμάτο πρόγραμμα. Άλλωστε έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να συνδυάσει μια μεγάλη πορεία στην Ευρώπη με την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος.
Καλή τύχη σε ότι κι αν ποντάρετε αλλά πάντα να παίζετε με υπευθυνότητα και προσοχή χωρίς να γίνεται ο τζόγος εθισμός.

Written by admin

Σόκιν ανεκδοτάρα με 85χρονο: Ο παππούς και το μπουκαλάκι

Αναστασία: Δεν φαντάζεστε πως εμφανίστηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει