Λάρισα: Δυσάρεστες εκπλήξεις μετά την πρώτη νύχτα γάμου – Έξαλλη η νύφη στην παραλία!


Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους στη δεξίωση και οι ευχές διαδέχονταν η μία την άλλη. Την επόμενη μέρα τα πράγματα ήταν διαφορετικά…

Σε μάστιγα για τους παρα­θεριστές στα παράλια του νομού της Λάρισας, εξελίσσεται μια σπείρα αγνώστων που κλέ­βει επιβατικά αυτοκίνητα.

Σχεδόν καθημερινά και στις περισσότερες παράλιες του νομού, τις μεσημβρινές κυρίως ώρες, καταγγέλλονται κλοπές στα σταθμευμένα αυτοκίνητα την ώρα που οι ιδιοκτήτες τους αναζητούν λίγη δροσιά στη θάλασσα.

Οι δράστες προκαλούν φθορές σια αυτοκίνητα, καθώς σπάνε τα τζάμια για να κλέψουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Μάλιστα δεν διστάζουν να ανοίξουν και πορτ μπαγκάζ εκτιμώντας ότι οι ιδιοκτήτες ενδεχομένως στους αποθηκευτικούς χώρους των IX να κρύβουν πράγ­ματα αξίας.

Έτσι συνέβη και χθες (29-07-2019) με νιόπαντρο ζευγάρι που – σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» – πήγε για κολύμπι στο Κόκκινο Νερό και φεύγοντας διαπίστωσε πως οι δράστες είχαν παραβιάσει το πορτ μπαγκάζ στο οποίο είχαν αφήσει προσωρινά περίπου 2.500 ευρώ χρή­ματα που είχαν συγκεντρώσει ως δώρα στον γάμο τους.

Οι φωνές της νύφης ξεσήκωσαν την περιοχή, αλλά ήταν αργά. Οι δράστες είχαν προλάβει να γίνουν καπνός, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Χθες επίσης καταγράφηκαν, σύμφωνα με το onlarissa.gr, κλοπές και διαρρήξεις σε IX στην Αγία Παρασκευή Τεμπών, όπως και στο Κόκκινο Νερό, ενώ τις προηγούμενες ημέρες κλοπές καταγγέλθηκαν στις παραλίες της Αλεξανδρινής, της Κουτσουπιάς και του Ψαρόλακκα.

Written by alexandros

Αργολίδα: Δάσκαλος έπιασε αυτό το ψάρι – Άνοιξε το στόμα του και έμεινε στήλη άλατος

Η ψυχολογική εξάντληση δεν συμβαίνει από αδυναμία, αλλά από υπερβολική δύναμη